• Fresco
HIMABM 1 pachet de 100g Forate Turmalina Chakra Vindecare Spirituală piatra de Cristal Terapie Magnet Healthstone Spiritualitate, Yoga
zoom_in

HIMABM 1 pachet de 100g Forate Turmalina Chakra Vindecare Spirituală piatra de Cristal Terapie Magnet Healthstone

RON 23.80

Din mărfuri
check Disponibil.

HIMABM Forate Turmalina Chakra Vindecare Spirituală piatra de Cristal Terapie Magnet Healthstone Spiritualitate, Yoga
Dacă sunteți interesat de produsele noastre sau aveți întrebări după ce a primit, poți direct să ne dea un mesaj sau sa ne contactati direct, vom primi informații, va fi prima dată pentru a vă contacta. Toate produsele noastre sunt de cea mai bună calitate, dar internațională express are o mulțime de factori care nu pot fi controlate, vă rugăm să nu ne dea de rău feed-back direct, vă mulțumesc foarte mult.
Transport gratuit,Forate cum arată în imagine.1 pachet = 100 g.
Notă : Ca și componente mici, vă rugăm să evitați copiii mănâncă, se poate trezi sufocare. A nu se spăla cu oțet și dezinfectant de uz casnic. Fiecare jad sau cristal este de aproximativ dimensiunea, dar de jad sau de cristal dimensiune, culoare si forma poate varia ușor din această piatră prețioasă este creat în mod natural și fiecare este unic. Vă rugăm să așteptați mici variații. Asigurați-vă că completați numele dvs. complet, corect codul poștal și numărul de telefon. En-gros este disponibil, vă rugăm să ne contactați pentru o mare reducere. Suntem în căutarea pentru un agent care să se ocupe de produsele noastre peste tot în lume. Vom proteja pe deplin intimitatea pe ambalaj suprafață și în declarația vamală. Pentru a evita plata o mulțime de taxe vamale ,declarația vamală prețul poate fi mai mic dacă aveți nevoie de ea, vă rugăm să notați, dacă aveți nevoie. Acest preț nu include fiscale personalizate. Nu exclude posibilitatea de a plăti impozite.

Tip De Element:
Masaj & Relaxare
Dimensiune:
Multi Size SML,Small
Nume De Brand:
HIMABM
Numărul De Model:
7
Cerere:
vindecare spirituală
Material:
Turmalina
Culoare:
Toate culoare împreună,așa cum arată în imagine
Dimensiune:
Approximately 1cm long
Material:
Turmalina
Forma:
Formă Neregulată
Transport gratuit :
Da
Informații De Logistică Poate Trasabile :
Da

Și cumpărătorii aleg..