• Fresco
WILTEEXS HDMI LA VGA Cu Audio Cablu Placat cu Aur de Mare Viteza 1080P HDMI la VGA Convertor Adaptor de sex Masculin la Feminin Pentru Laptop PC
zoom_in

WILTEEXS HDMI LA VGA Cu Audio Cablu Placat cu Aur de Mare Viteza 1080P HDMI la VGA Convertor Adaptor de sex

RON 12.34

Din mărfuri
check Disponibil.


WILTEEXS HDMI LA VGA Cu Audio Cablu Placat cu Aur de Mare Viteza 1080 P HDMI la VGA Convertor Adaptor de sex Masculin la Feminin Pentru PC, Laptop Descriere Lungime : Aproximativ 20cm Acest adaptor converteste semnalul HDMI la VGA. Acesta este un nou convertor ,suport HDCP 1.0/1.1/1.2 și HDMI 1.2/1.3/1.4 Acest adaptor are o construit în chip de a transforma digital HDMI semnal analogic semnal VGA Acest adaptor nu va funcționa în mod invers(VGA la HDMI)și va funcționa doar HDMI la VGA Adaptor de intrare : HDMI-Adaptor de sex Masculin iesire : VGA-de sex Feminin Rezolutii Suportate : 480i/480p/576i/576p/800x600/720i/720p/1280x1024/1600x1200/1080i/1080p Suport analogic de ieșire video de până la UXGA și 1080p cu 10-bit DAC audio Comprimate, cum ar fi DTS Digital, Dolby Digital (Include : DTS-HD și Dolby True HD) Verticală Gama de Frecvență : 50/60 Hz Compatibil HDCP : HDCP 1.2 Suport Audio : Da Instrucțiuni Plug conector HDMI la PC, DVD player, laptop, sau alt dispozitiv de ieșire HDMI Conectați conector VGA pentru a-ți afișa Alege între "Duplicat" și "Extindere" modul în Windows sau sistem de preferinta Mac OS Pachetul incluse 1 x HDMI la VGA Adaptor Cu Cablu Audio Adaptor(Nu sunt incluse orice alte itmes) vă rugăm să vă Rugăm să contactați cu noi, dacă aveți orice întrebare cu elementele .
Vom accepta Aliexpress Escrow ca metoda noastra de plată. Dacă aveți orice alte întrebări, vă rugăm să ne contactați direct.
Vom trimite pachetul in 1-2 Zile lucratoare pentru comenzile dumneavoastra. Toate Elementele, de obicei, va fi trimis prin China post airmail sau HK post Și Singapore Post . Toate vin cu Numărul de Urmărire Notă : Vom trimite doar la adresa din comanda. Cumpărătorul va fi responsabil pentru orice taxe vamale și orice alte cheltuieli generate în țara cumpărătorului!
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv va fi cele mai bune noastre de a reveni pentru a vă servi. Dacă vă simțiți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul dumneavoastră pozitiv. Feedback-ul dvs. va fi foarte apreciat și ne va ajuta să vă servească mai bine. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a transmite un feedback negativ. Odată ce există o problemă a raportat, toate personalul nostru va încerca cel mai bun pentru a vă ajuta să afară de eliberarea a avut loc. Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Lungime:
Cerere:
Televiziune,Multimedia,CUTIE de TELEVIZOR,Calculator,Proiector,Pentru iPod,Monitor
Diametru Exterior:
3CM
Conector B:
VGA
Pachet:
Pachet 1
protectie:
Non-Ecranat
Gen:
Masculin-Feminin
Pachet:
Da
Numărul De Model:
HDMI LA VGA Cu Audio Cablu Adaptor
Un Conector:
HDMI
Caracteristică:
Nici unul
Ambalare:
Polybag
Nume De Brand:
Wilteexs
Tip:
Cabluri HDMI
versiune:
HDMI 2.1

Și cumpărătorii aleg..