• Fresco
AC85V 110V 120V 220V 250V 1CH fără Fir Control de la Distanță Comutator Sistem Receptor & 3pcs Un singur Buton Negru de la Distanță 315mhz/433mhz Noi
zoom_in

AC85V 110V 120V 220V 250V 1CH fără Fir Control de la Distanță Comutator Sistem Receptor & 3pcs Un singur Buton

RON 68.18

Din mărfuri
check Disponibil.


Acest fir control de la distanță comutator cu design manual de control de la distanță și două modul de lucru, butoanele de pe interfața este un comutator manual deschide-cheie și, de asemenea, este un buton de învățare potrivit cu control de la distanță . De la distanță modul de lucru are două moduri de lucru pot fi ajustate (auto-blocare și de blocare), prin studiul de interfață buton pentru a comuta, și poate fi asortat cu mai mult de 10 fără fir control de la distanță, în orice combinație.
Auto-blocare în modul de lucru : studiul cu același buton de pe telecomandă, apăsați un buton, apăsați din nou PE;
Cupla modul de lucru : studiu cu două butoane de pe telecomandă, apăsați o tastă, apăsați o altă tastă de PE;
Caietul de sarcini :
Tensiune de lucru : AC85 V-AC250 V
Frecventa de lucru : 315 MHz/433 MHZ (433mhz și 315 mhz sunt disponibile, Dacă nu există nici o cerință. va vom trimite 315 mhz)
Primirea sensibilitate : - 110 MC
Lucrări mode : auto-blocare, inter-blocare (ajustată în funcție de modul de învățare )
dimensiuni : 55 * 51 * 25 mm
Max ixum de încărcare : 2000 W
mod de lucru :
1) Auto-blocare cod de învățare metodă : în primul rând, ștecărul într-un manual faceți clic pe aparate de control de la distanță comutator este de energie electrică normală de lucru. apăsați butonul de învățare de aproximativ 3 secunde, de învățare indicator de lumina , slăbiți de mână, apăsați orice tastă de pe telecomandă 2times ,de învățare aprinde intermitent de trei ori , de studiu cu succes.
2) Scoateți codul metodă : ( dacă aveți nevoie pentru a schimba modul vă rugăm să eliminați codul frist și să învețe codul )
apăsați buton de învățare 15 secunde , LED-uri de lumină de la on la off.elimina codul cu succes.
3) Blocare cod de învățare metoda : ștecărul într-un manual faceți clic pe aparate de control de la distanță comutator este de energie electrică normală de lucru. apăsați învățare butonul de aproximativ 3 secunde, de învățare indicator de lumina , slăbiți de mână, apăsați orice buton de pe telecomandă (sau butonul de deblocare) 1 ora, apoi apăsați un alt buton de pe telecomandă (sau butonul de blocare) 1 timp, de învățare aprinde intermitent de trei ori, de studiu cu succes.
Pachetul include :
Pachetul Inclus :
4 x Receptor(cu capac)
1 x Transmițător(fara baterie)

culoare:
315MHz, 433MHz
Tip De Element:
Switch-uri
Nume De Brand:
MITI
Distanța De La Distanță:
0-500M
Garanție:
1
Numărul De Model:
SKU6578
Caracteristici:
AC85V-250V
certificare:
CCC
Tip Comutator:
Control De La Distanță

Și cumpărătorii aleg..