• Fresco
Fibra de Carbon-Un stil spoiler acoperiș aripi pentru BMW E92 2007-2012
zoom_in

Fibra de Carbon-Un stil spoiler acoperiș aripi pentru BMW E92 2007-2012

RON 455.18

Din mărfuri
check Disponibil.

Și nu oferim serviciul pictura.Masina Spoiler din Fibra de Carbon Acoperiș Spoiler pentru BMW E92 AC Stil Spoiler Acoperiș Spate
2.
9022 să ne Contactați pentru orice întrebări ,inclusiv prețul
Notă :
Dacă nu alegeți "Nave Din : China", Nu va fi perceput TAXA. (Vă sugerăm să vă face instalarea în tine atelier local.Dar dacă veți găsi orice problemă și daune pentru partea , vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul .)
Descriere
1.
2, Q : Este adevărat 100% plin fibra de carbon, material și uscat de carbon ?
A : produsele noastre sunt ude de carbon,care este de 2 straturi de fibra de sticla, un strat reale de carbon.Q : cât de mult impozit trebuie să plătească ?
O : În țări Europene : toate elementele nevoie de taxe de import, care este de 35-45 euro bazează pe mici facturi comerciale
În statele UNITE ale americii piață : toate elementele care nu trebuie să plătească taxe de import, în cazul în care totalul facturii comerciale este mai mică decât 1000ca valoarea facturii va fi 200atât în statele UNITE ale americii piață nu trebuie să plătească impozit.Suntem un producător care produce peste mii model de piese auto . local de atelier auto
Poze
Client Întrebare și Răspuns
1, Q : Cum de a confirma dacă acest produs se potriveste cu masina mea sau nu ?
O : Dacă nu sunt sigur despre instalării, vă rugăm să contactați și să ne trimiteți poze(fata, spate si masina intreaga imagini), apoi vom verifica potrivesc sau nu.Suntem un producător care produce peste mii model de piese auto . avem stricte QC înainte de fiecare expediere .
În Australia piață : toate elementele care nu trebuie să plătească taxe de import, în cazul în care totalul facturii comerciale este mai mică decât 1000 AUD, ca valoarea facturii va fi 200 AUD ,atât în statele UNITE ale americii piață nu trebuie să plătească impozit.
3, Q : Este pictura inclus/ai oferi pictura ?(NU pentru fibra de carbon)
O : Nevopsit produs este de grund de culoare gri sau negru. Pentru a evita diferențele de culoare și de zgârieturi în timpul transportului sau instalării, am foarte sugerăm să-l picteze în local masina modificarea magazin după instalare.
1, Q : Este FISCALE incluse în ordinea de încărcare ?
O : Cumpărătorul este responsabil pentru plata oricăror locale taxe Vamale. acest profesional competențe și conștiinciozitatea este necesar.În cazul în care elementul a fost returnat din cauza probleme vamale, ne poate rambursa numai pentru punctul de REPER, așa că vă rugăm să urmăriți colete în mod constant, odată ce obține eliberarea vamale,
vă rugăm să contactați din timp, pentru a evita returnarea, sau putem doar element de rambursare parte o dată a revenit.

Pentru Autovehicule Marca/Model:
BMW
Nume De Brand:
HSPEED KSLINE
Articol Greutate:
2kg
Tip De Material:
Fibra De Carbon
Caracteristici Speciale:
Auto spoiler
Tip De Element:
Spoilere

Și cumpărătorii aleg..