• Fresco
14pcs SV610 100mW 1400m distanta interfață TTL 433MHz RF Module Transport Gratuit
zoom_in

14pcs SV610 100mW 1400m distanta interfață TTL 433MHz RF Module Transport Gratuit

RON 210.00

Din mărfuri
check Disponibil.

Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. SV610 suporta mai multe canale și ID-ul Net pentru a spori efectul anti-capacitatea de a interfera.(puteți alege modul de configurare prin cablu jumper). Caracteristicile de pachete mici, pe distanțe lungi, largi tensiune de lucru și stabilirea în circuit face SV611 salbatic utilizate în multe domenii și aplicații. Compania noastra axat pe dezvoltarea de aplicații de RF și modul senzor, dedicat pentru a oferi cele mai performante excelente RF și digital integrat modulul senzorului pentru clienții noștri. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Se adoptă de înaltă performanță Silicon Laborator Si4432 RF chip. Returnat trebuie să fie în starea inițială. Si4432 a scăzut sensibilitatea de recepție și 100m W putere de ieșire pentru a asigura mai RF de gamă și de înaltă link-ul de calitate. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Utilizatorii pot configura parametrii prin intermediul PC-ului sau în circuit.0 V
Aplicație : telemetria Auto de citire a contoarelor de Securitate, Sisteme de înregistrare a Datelor de automatizare acasă de telemetrie personale înregistrări de date wireless de comunicații de date de automatizare a clădirii și de securitate Sănătos de Monitorizare wireless PC, periferice, Sistem de Control Acces robot de control Fotografie de Produs : Pachetul include : 14pcs SV610 TTL 433 MHz module, nu include Antena. Suntem capabili de a returna banii fara costul de transport maritim. Pentru a face modul în cea mai bună stare de lucru, vă recomandăm ca utilizatorii folosesc firma noastra de primăvară a antenei!
Convertor USB Bord : Module nevoie pentru a se potrivi parametru relevant,pentru a transmite date.
Vom accepta : VISA, Master Card, Escrow
Ambalare : Toate eșantion ambalate în Galben cutie de Transport : transport Gratuit prin China Post Aer Înregistrat Mail, Dacă ai nevoie rapid de transport maritim, cum ar fi DHL,FEDEX,ARAMAX,EMS, Pls contact cu vânzătorul sau e-mail Elementele vor fi livrate în termen de 3~5 zile după ce vom primi plata integrală. Pls cumpara Antena de pe acest link : Parametru :
Accesorii :
Antena : este o parte importantă a sistemului de comunicare. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Numărul De Model:
SV610
Nume De Brand:
G-NiceRF
Tensiune:
2.8 ~ 6.0 V
Temperatura:
-40 ~ +85 °C
Frecvența:
433/470/868/915 MHz (Personalizabil 240-930 MHZ)
Interfață:
40 de canale :
40
ID nod:
2 bytes
ID-ul net:
4 bytes
Modulare:
GFSK
Max putere de ieșire:
100 mW
Sensibilitatea:

Și cumpărătorii aleg..