• Fresco
Negru Capac Obiectiv Titular Portarul Anti-a Pierdut Huse Pentru Len Capac de Dimensiune 72mm/77mm/82mm Camera Accesorii Pentru Canon Nikon
zoom_in

Negru Capac Obiectiv Titular Portarul Anti-a Pierdut Huse Pentru Len Capac de Dimensiune 72mm/77mm/82mm Camera

RON 3.98

Din mărfuri
check Disponibil.


Negru Capac Obiectiv Titular Portarul Anti-a Pierdut Huse Pentru Len Capac de Dimensiune 72mm/77mm/82mm Accesorii Pentru Camera Gopro Pentru Canon Pentru Nikon
Caracteristici : de Brand nou și de înaltă calitate. În cele mai multe cazuri de transport maritim, nu este nici datorie de plătit.
Client Service
Noi menținem standarde înalte de excelenta depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților. Mai mult de a cumpăra, la preț mai mic, veți obține.
Vom încerca întotdeauna cele mai bune pentru din punct de vedere Legal Reduce taxele de import (sau GST sau T.
Transport
Suntem fericiți să accepte comenzi din Europa, america de Nord, Australia și alte țări, anumite țări se pot aplica restricții.Vă rugăm să ne contactați Imediat ÎNAINTE de a ne da feedback-ul negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Acest iten pot compatibil cu 72mm/77mm/82mm capac obiectiv. Elementul poate Proteja capacul obiectivului Preveni capac obiectiv pierdut, atunci Când realizați fotografii Sau o fotografie.

Nume De Brand:
ikacha
Compatibil Marca:
CANON,Casio,NIKON,Pentax,Samsung,Sigma,Sony, Minolta
Pachet:
Da
Numărul De Model:
72mm 77mm 82mm Capac Obiectiv Portarul Titular
aplica:
Pentru Nikon Pentru Canon Pentru Sony
Model:
72mm 77mm 82mm Capac Obiectiv Portarul Titular

Și cumpărătorii aleg..