• Fresco
Cel mai bun de Vânzare New Sosire Jad Perna Turmalina Incalzite Mat reglaj Scaun Electric Scaun Perna de Masaj cu perne 45X45CM Transport Gratuit
zoom_in

Cel mai bun de Vânzare New Sosire Jad Perna Turmalina Incalzite Mat reglaj Scaun Electric Scaun Perna de Masaj

RON 248.00

Din mărfuri
check Disponibil.

Orice problemă sau întrebare, vă rugăm să nu ezitați să să-mi spuneți!
Sperăm că veți avea o perfectă experiență de cumpărături pe magazinul nostru. Vă rugăm să luați un minut pentru a ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare Rating de 5. Noi ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.Controlul temperaturii ștecherul este introdus în priză. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Aliexpress este compensată cu tine r shippng adresa înainte de a vă plăti.
1)controlul Temperaturii priza și ștecherul onnection este în loc, corp de încălzire este bine introdus. Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de Firma de Curierat și obiceiurile locale/taxe.
OBSERVAȚIE : Transport :
1.Deschide termostatul swith, set th temperatura necesară, pentru germainum terapia de piatră.Jade, de asemenea, produce ioni negativi care încurajează metabolismul celulelor. Vom răspuns în termen de 24 de ore. Scopul nostru este de a face sigur că sunt un client fericit și plăcută la cumpărături cu noi.
Jade oameni sub îngrijire medicală specială și are o temperatură scăzută valoare a caracteristicilor fizice ale medicinii Chineze și susținută de primul picior cooler temperaturetheory, dezvoltat de sănătate jad pernă. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs. După utilizare,opriți de control al temperaturii swith, și apoi trageți de ștecher.
2) Conectat la temperatura ontroller și de încălzire a corpului după ce a introdus o sursă de alimentare. Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele. În scopul de a de livrare pachetul de rapid și precis, vă rugăm să amabilitate ne-a lăsat numărul de telefon atunci când veți plăti, de apreciat!
3. Vă mulțumesc pentru înțelegere. pe bucata : 3kgs Produs prezentat : Materiale de referință : Produse Comparație : Potrivit pentru cine să utilizați : Piatră de Energie :
Cum să utilizați Saltea de Masaj :
1.
Spcifications :
Culoare : Ca imagine afișată dimensiune Produs : 45 cm X45cm Material : de Înaltă calitate PU+ Piatra Jad/Turmalina/Germanite zonă de Masaj : Corp Plin n.
Jade Introducerea de Jad este bogat în oligoelemente. Se poate elibera sănătos departe infraroșu, scut statice și undelor electromagnetice radialization. Vă mulțumesc !
. Am expediat de la Aliexpress adresa lui NUMAI. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Tensiune Standard:
220v
Tip De Element:
Masaj & Relaxare
Nume De Brand:
SugarBae
Cerere:
Corpul
Dimensiune:
Medium
Numărul De Model:
JM-004
Material:
ca spectacol cinematografic
culoare:
ca imaginea prezentată
Greutate:
3KG
Nume:
Jade Încălzire Husa Scaunului
Materiale:
PU piele
Material:
Piatra de jad/Turmalina/Germanite &PU piele
Dimensiune:
45cmX45cm

Și cumpărătorii aleg..