• Fresco
robinet filtru de uz Casnic de bucatarie robinet burlane filtru de apa purificator 3pcs
zoom_in

robinet filtru de uz Casnic de bucatarie robinet burlane filtru de apa purificator 3pcs

RON 29.80

Din mărfuri
check Disponibil.

Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
Garanție :
1.
3) Dacă imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.
Retur :
1. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
Feedback-ul :
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.1 cm material : PP, PS, PVC greutate : aproximativ 89g produs de culoare : culoare aleatorii
Plata :
1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.
2) Payan nu plateste comentariu trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

Tip:
Robinet De Bucatarie Accesorii
Robinet De Bucatarie Tip Accesorii:
Robinet De Bucătărie Burlane
Numărul De Model:
09865

Și cumpărătorii aleg..