• Fresco
negru 28mm T Conducta de racord pentru sârmă masa de lucru Raft stabilirea în comun o parte a conectorului conductei amenajare 10buc
zoom_in

negru 28mm T Conducta de racord pentru sârmă masa de lucru Raft stabilirea în comun o parte a conectorului

RON 86.00

Din mărfuri
check Disponibil.

Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
3) Dacă imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress.
2) Payan nu plateste comentariu trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
Transport :
1. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.
negru 28mm T Conducta de racord pentru sârmă masa de lucru Raft stabilirea în comun o parte conectorul conductei de montaj
Material : fier metal Model : HF-1 Culoare : Negru grosime Oțel (mm) : Aproximativ 3 mm aplicatie Produs : folosit pentru toate tipurile de bunuri rafturi, masa de lucru, linii de productie, etc.
Plata :
1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!
. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).
Garanție :
1. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Am doar nava a confirmat pentru adrese. Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
Feedback-ul :
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Material:
Fier
Numărul De Model:
052
conexiune:
no
Technics:
no
Tip:
T
Forma:
no
Cap De Cod:
no

Și cumpărătorii aleg..