• Fresco
YAOPEI Transport Gratuit de Înaltă Calitate Bobinei de Aprindere MD346383 Pentru Mitsubishi
zoom_in

YAOPEI Transport Gratuit de Înaltă Calitate Bobinei de Aprindere MD346383 Pentru Mitsubishi

RON 45.60

Din mărfuri
check Disponibil.

pozitiv este foarte important pentru noi, vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul, multumesc. Elementele sunt justificate liber de defecte de 12 luni de la data ofertei.Vă rugăm să nu lăsați feedback negativ sau neutru sau dispute, acestea nu pot rezolva problema,
vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problema intr-un timp scurt. Profitați de serviciul nostru pentru clienți reprezentanți care sunt aici pentru a vă ajuta, contactați-ne pe aliexpress. în cazul persoanelor fizice pentru achiziționarea de senzor, de asemenea, nevoie pentru a găsi reparații locale magazinului personal de service calificat pentru a vă ajuta înainte de a se poate instala și de a folosi .Transport
Am expediat 99% din pachete în termen de 5 zile, dacă ordonat.vă rugăm să nu semneze în parcal și respinge.vă rugăm să asigurați-vă că tipul de masina același tip de produs link-ul. Non-profesionale nu încercați să montați sau demontați.
Tu ar trebui să trimită articole înapoi la noi, și să plătească taxa de returnare. Fiecare element este strict testate înainte de expediere.de asemenea, vă rugăm să ne informați la știri.vă rugăm să asigurați-vă că originalul număr parte același cu cel oem numărul de produsul nostru link-ul. Dacă nu sunteți sigur dacă produsul este compatibil cu masina ta, vă rugăm să ne contactați.
Bun Feedback de la clienții noștri :
Suport ridicata ,Orice întrebări sau ajutor pls nu ezitați să ne contactați :
Principalul nostru de afaceri categorii sunt comutatorului geamurilor electrice ,senzor presiune pneuri, senzor de parcare ,combustibil feroviar senzor de presiune ,senzor presiune ulei, etc .vă rugăm să verificați noastre de fotografii de produs in link-ul în cazul în care aceleași vechi parte.
Transport gratuit de Înaltă Calitate Bobinei de Aprindere MD346383 Pentru Mitsubishi
Imaginea Arată a Bobinei de Aprindere :
serviciu în Avans după-serviciu de vânzări 1.
Garanție :
1.Problema
Suntem mandri de a oferi servicii de calitate si ne dorim ca tranzacția să meargă perfect.
Vă mulțumim pentru achiziția dvs.
Feedback-ul :
1. NOTĂ : Dacă există orice TAXE vamale, LOCATL TAXE SAU ORICE ALTE IMPORTUL TAXE, cumpărătorul va suporta aceste costuri. Instalarea și îndepărtarea de produse sunt solicitate de către profesioniști pentru a funcționa. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau parțial defect,vă rugăm să ne contactați. Fiecare țară are diferite obiceiuri pragul de impozitare, astfel încât aveți nevoie cunosc politica fiscală a țării.

Numarul Parte:
MD346383
Țara/Regiunea de Mașină Fabricarea:
Japonia
Nume De Brand:
YAOPEI
Schimb Numărul Parte:
MD346383
Tip:
Deschide Magnetic
Aprindere Tip:
Separat Aprindere
Material:
Standard
Tip:
bobina de aprindere
Numarul Parte:
MD346383
Starea:
De Brand Nou și de Înaltă Calitate
Utilizarea Preconizată:
Piesa de schimb
Ambalare:
Neutru De Ambalare
conector:
3PIN
Garanție:
12 luni
timpul de livrare:
În termen de 5 zile după ce a primit plata dvs.
Masina Face:
pentru Mitsubishi

Și cumpărătorii aleg..