• Fresco
Placa de perete cu 2 Porturi, Unul RJ11 Cat3 Telefon Telefon Soclu + O Cat6 Rețea LAN Priza de Panou Masca Acasă Plug Loturi en-Gros
zoom_in

Placa de perete cu 2 Porturi, Unul RJ11 Cat3 Telefon Telefon Soclu + O Cat6 Rețea LAN Priza de Panou Masca

RON 14.88

Din mărfuri
check Disponibil.

În scopul de a vă asigura că primiți comanda fara sau mai mici taxe de import, ne va declara ca un "Cadou", cu o valoare mai mică, care nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului și nu se aplică în țări cu diferite reguli tarifare. Ne exprimam speranta ca voi nu utilizați alte costuri de import sau de vămuire întârzieri ca motivul pentru care se solicită restituiri sau de a pleca de feedback negativ. Depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși.
După-vânzare de Servicii :
Vom verifica calitatea mărfurilor înainte de expediere. Dacă cumpărătorul doriți să utilizați mai rapid metoda de transport maritim, cum ar fi EMS, DHL, etc, vă rugăm să comunice cu noi despre creșterea transport. Furnizorii nu sunt responsabili pentru întârzierile cauzate de departamentul vamal în țara dumneavoastră. Vom livrat coletul in 1-3 zile dupa ce ai facut plata. Bază de : componente electronice
5. Costuri suplimentare sau pot apărea întârzieri în comerțul internațional. Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vom face cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai curând posibil. Produs de calitate program de procesare :
1) cumpărătorului de a returna bunurile noi și responsabil pentru costurile de returnare; după ce vom primi marfa ,va vom trimite un produs nou la cumpărător și să plătească pentru a retrimite costul de transport maritim. De culoare albă, cu un elegant design futurist
3.
2) Dacă mărfurile (prețul total, inclusiv de transport maritim este mai mică decât 10 USD) are probleme de calitate, vom retrimite un produs nou cumpărător în următoarea ordine; dacă cumpărătorul nu intenționează să facă o nouă ordine în apropiere de termen, cumpărătorul poate plăti retrimite costul de transport maritim și cere pentru a retrimite un produs nou. este extrem de important pentru noi.
2) de la Distanță țări este de aproximativ 2-8 săptămâni. Dimensiuni : 86 x 86 mm
6.
Despre Vamale :
1. Instrucțiuni : timpul De expediere este depinde cumpărătorului de vămuire timp sau de Forță Majoră.
Vom lucra 6 Zile pe săptămână, de la 9 : 00 - 18 : 30 de luni - sambata de la Beijing Timp. Om-a făcut deteriorate, cumpărătorii își asume întreaga responsabilitate. Suntem bucuroși să urmați instrucțiunile.
Și următoarele forme de plată sunt acceptate de Aliexpress : card de Credit, TT, Western Union și Qiwi wallet. Sau ai putea lăsa un mesaj pentru a ne spune cât de mult ar trebui să ne facă declarații vamale.

Lungime cablu:
placa de perete
culoare:
1buc, 10buc, 20buc, 30buc
Pachet:
Da
Produse De Stare:
Stoc
Nume De Brand:
dower mine
Tip:
Cablu Adaptor
Tipul De Conexiune:
Ethernet Cat 6 + RJ11
Dimensiune:
86 x 86 mm
Tip:
86mm Tip Placa de Perete

Și cumpărătorii aleg..