• Fresco
D ' Addario EHR310 Jumătate Rotund Chitara Electrica, Siruri de caractere, de Lumină obișnuită, 10-46
zoom_in

D ' Addario EHR310 Jumătate Rotund Chitara Electrica, Siruri de caractere, de Lumină obișnuită, 10-46

RON 39.98

Din mărfuri
check Disponibil.

Stil : Lumina Descriere Produs
Jumătate Rotund Chitara Electrica, Siruri de caractere sunt rotunde rana cu Oțel Inoxidabil și apoi precizie sol lăsând suprafața exterioară netedă și "semi plat." Rezultatul este un șir cu caracteristicile tonale ale rotund rana siruri de caractere , cu simt netedă de plat rana siruri de caractere. De la Producător
EHR310 se combina universal redarea de D ' Addario cele mai populare electric cu manometru (10-46) cu beneficiile de exclusivitate "Jumătate Rotund" procesul de fabricație.
D ' Addario Jumătate Runde Chitara Electrica, Siruri de caractere sunt rotunde rana cu oțel inoxidabil și apoi precizie sol lăsând suprafața exterioară netedă și "semi plat." Rezultatul este un șir cu ton și de tensiune ale rotund rana siruri de caractere, cu un simt fin, similar cu tv cu rana siruri de caractere.
D ' Addario, cel mai mare producător mondial de coarde pentru instrumente muzicale, este cunoscut sub numele De Jucători Ales cu o reputatie de neegalat de calitate și consistență. D ' Addario inovatoare de ambalare reduce cantitatea de deșeuri și oferă protecție la coroziune. Tot D ' Addario siruri de caractere sunt fabricate in U. S. A. cu ajutorul proprietate, controlate digital, de stat-of-the-art utilaje pentru performanță de neegalat, set după set.

Nume De Brand:
D ' Addario
Tip:
siruri de caractere
Numărul De Model:
EHR310
String Indicatoare:
Oțel .010, .013, .017, din Oțel Inoxidabil .026, .036, .046

Și cumpărătorii aleg..