• Fresco
(Pentru LL-A320,LL-A325) Aspirator Robot Baterie, DC14.4V, 2200 mah, Ni-MH, 1 buc/pachet
zoom_in

(Pentru LL-A320,LL-A325) Aspirator Robot Baterie, DC14.4V, 2200 mah, Ni-MH, 1 buc/pachet

RON 102.00

Din mărfuri
check Disponibil.


Nume produs : Robot Aspirator Baterie, pentru LL-A320,LL-A325
Caietul de sarcini :
DC14.4 V, 2200 mah, Ni-MH
Ce e in pachet?
Baterie x 1 buc
Notă : bateria este costum pentru LL-A320, LL-A325, vă rugăm să consultați imaginile de LL-A320,LL-A325 după cum urmează :
Transport Maritim (Foarte Important)
1. Dacă alegeți IML, uneori, ne va face transportul de PONEI, rusă Post, în funcție de situația reală. 2. Dacă alegeți PONEI, uneori, ne va face livrarea către IML, rusă Post, în funcție de situația reală.
3. Dacă alegeți EMS, uneori, ne va face livrarea prin DHL,UPS,Fedex,TNT,SF Express, Singapore Post, în funcție de situația reală.
4. Dacă alegeți DHL, uneori, ne va face livrarea de către EMS,UPS,Fedex,TNT,SF Express, Singapore Post, în funcție de situația reală.
5. Dacă alegeți Fedex, uneori, ne va face livrarea de către EMS,DHL,UPS,TNT,SF Express, Singapore Post, în funcție de situația reală.
Vă rugăm să confirmați că puteți accepta mai sus înainte de a cumpăra.
De garanție și Termenii Toate elementele noastre (dacă nu se specifică altfel) sunt asigurate pentru a fi de brand nou și a efectuat integral cu cel puțin 12 luni de garanție. În timpul perioadei de garanție, dacă orice problemă se întâmplă din cauza calității motiv, vă rugăm să fie de cooperare pentru a face fotografii sau clipuri video pe problemă și trimite la noi pentru verificare. Pentru confirmată produsului defect cu privire la aprobarea dumneavoastră, vă putem trimite piesele de schimb gratuit. Vom suporta taxa de transport maritim.
Feedback-ul și să Ne Contactați Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să de e-mail serviciul nostru de specialiști. Va vom raspunde cat mai repede posibil. Dacă nici un răspuns în termen de 24 de Ore în zilele lucrătoare, vă rugăm să verificați spam în căsuța de e-mail. Am aprecia foarte mult feedback-ul dumneavoastră POZITIV. Vă rugăm să NU lăsați feedback negativ sau neutru, fără a cere ajutor. Scopul nostru este de a oferi Top Nivel de Servicii pentru Clienți, în mod normal, așa că vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problema.

Tip:
Aspirator Piese
Numărul De Model:
pentru LL-A320,LL-A325

Și cumpărătorii aleg..