• Fresco
Ușor de Instalare Carenajele Pentru Ducati CORSE 1098 1198 848 Luciu / Mat Finisaj de Suprafață ABS Plastic Carenaj Kituri
zoom_in

Ușor de Instalare Carenajele Pentru Ducati CORSE 1098 1198 848 Luciu / Mat Finisaj de Suprafață ABS Plastic

RON 898.00

Din mărfuri
check Disponibil.


Livrare Standard : Vom organiza producția pentru carenaj kit termen de 24 de ore de la primirea de plată clare.
Timpul de producție este de obicei 14 zile, fără nici o vreme rea. Dacă e vreme rea, timpul de finisare va fi de 3-5 zile mai târziu decât de obicei.
Am expediat de la Aliexpress' adresa NUMAI. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Aliexpress este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti.
Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare. Noi, de obicei, declara 100-150 pe factură dacă clienții nu lasă nici un mesaj despre valoarea declarată. (Notă : nu Vom lua nici o responsabilitate pentru impozitul sau pierdere atunci când carenaj kit este deținut de clienții locali personalizate sau returnate pentru că nu se ridica sau de a nu plăti taxa în timp) Ne va ajuta clienții post elementul prin China Post Air Parcel sau EMS în funcție de diferite țări. EMS va lua, de obicei 16-24 de zile pentru a ajunge la clienții din țările Europene, țările din Asia, statele UNITE ale americii, Canada, Australia Și Noua Zeelandă. China Post Aer Parcelă va lua, de obicei 24-35 de zile pentru a ajunge la clienți în Federația rusă, Unele țări din Asia, Orientul Mijlociu țări, țările Est-Europene, Țări Africane, Chile Și Brazilia. Dar termenul de livrare final va depinde de timpul când obiceiul de lansare de produs sau client termina procedura de import. Politica De Retur :
Toate retururile sunt acceptate. Mai fi noi in ambalajul original.
Dumneavoastră ar trebui să ne contactați în termen de 30 de Zile de la primirea produsului.
Restituire având ca Banii Înapoi sau Schimb.
Returnare vor fi plătite de către dumneavoastră de a cumpăra.
Feedback : vă Rugăm să lăsați-ne un 5 stele feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare de Rating(DSR) de 5stele dupa ce primiti produsul.
Vă rugăm să ne contactați înainte de a ne părăsi feedback negativ sau neutru , comunicarea poate rezolva 99,9% din probleme, ne pasă de fiecare client.
Dacă ne lăsați orice feedback neutru sau negativ, fără nici o comunicare cu noi ,nu vom urmări să rezolve orice problemă pentru tine . (Pentru că Aliexpress ia în considerare toate feedback-ul neutru ca feedback-ul negativ ,acesta nu va fi eliminat mai mult). Sper Pentru Cooperare. Vă Mulțumim Pentru Înțelegere!

Tip De Element:
Acoperă & Stucaturi Ornamentale
Numele Modelului:
1098 / 1198 / 848 2007-2011
Nume De Brand:
MOCOFAIRINGS
Articol Greutate:
12kg
Motobike Face:
Ducati
Tip De Material:
Avansate Plastic ABS
Făcute de:
ZXMT Aftermarket OEM Mucegai
Montarea:
99.9%-100% OEM
calitate:
Clasa de Top de Calitate În China (OEM Nivel)
Pictura:
Tehnica UV Și Excelent Vopsire
is_customized:
Yes

Și cumpărătorii aleg..