• Fresco
Y-F211C1N3 Wireless 3 Mod de 433mhz 220V Telecomanda Wireless Switch-uri de Lumină Cod de Învățare Cu 3 Receptoare Metal
zoom_in

Y-F211C1N3 Wireless 3 Mod de 433mhz 220V Telecomanda Wireless Switch-uri de Lumină Cod de Învățare Cu 3 Receptoare

RON 51.20

Din mărfuri
check Disponibil.

Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT. 220 V si 110 V este disponibil. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Neîncetată a scăpa de vechi și aduce cele mai proaspete produse, de asemenea, rămâne la curent cu tendințele, forma de afinitate și forța centripetă cu clienții, relații de afaceri reciproc sunt mai frecvente, și de a lua semnificative. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. Nucleul industrii sunt electrice și de iluminat, două mari domenii conexe, în virtutea exacte de poziționare strategică și de execuție excelentă eficiență, compania noastra a sărit de pe platformă nouă în mod constant. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit. Compania noastră a câștigat conformitate confirmare de industria în ani de zile de când l-a creat, și produsele noastre găsi o vânzare bună în Asia de Sud, Europa, Africa și America de Sud etc toate regiunile lumii.
Warrenty Și Întreținere
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Timp Estimat De Livrare : 3-7 Zile
b.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor. Prin urmare, mulțumit și feedback-ul pozitiv este puterea de a îmbunătăți serviciile noastre. Dacă adresa este de zonă de la distanță, va trebui să plătească suplimentar transport.
Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni. Acesta va fi pornit automat atunci când puterea vine.
Zhongzhan Hesunse Hardware Appliance Co. Dacă doriți să modificați această funcție, vă rugăm să facă ordine cu acest link :
Ai nevoie de un plus de la distanță? : )
Dacă aceasta nu îndeplinește nevoie de dumneavoastră, puteți lua în considerare următoarele tipuri~!
Transport & Livrare
1.Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata este confirmat de aliexpress. Economia Transport : China Post sau Hong Kong Post Air Mail
Timp Estimat De Livrare : 15-60 Zile
Rusia : 90 de zile
4. Suplimentar la distanță pentru acest produs personalizat numai 2 buc, total 3 buc telecomenzi de acest produs. Dacă sunteți mulțumit cu produsul nostru, vă rugăm să ne dea de cinci stele și feedback-ul pozitiv.

Tensiune:
110V, 220V
Tip De Element:
Switch-uri
Tip Comutator:
Control De La Distanță
Material:
Din Oțel Inoxidabil
Distanța De La Distanță:
20M în cameră, 50M în zona deschisă( depinde)
Nume De Brand:
HESUNSE
Numărul De Model:
Y-F211C1N3
Caracteristici:
Metal receptoare 3 Mod de 315mhz,220V Telecomanda Wireless
certificare:
CE
Garanție:
2 ani

Și cumpărătorii aleg..