• Fresco
CHINEZĂ MANOPERA Frumos Chineză Tibet Argint Manual Mozaic de jad Rosu Ceainic instrumente de nunta de Decorare Alama
zoom_in

CHINEZĂ MANOPERA Frumos Chineză Tibet Argint Manual Mozaic de jad Rosu Ceainic instrumente de nunta de Decorare

RON 84.00

Din mărfuri
check Disponibil.

Voi încerca meu cel mai bun pentru a le oferi unul câte unul și bun venit să se alăture competiției și încrederea comanda !
Cumpărătorii Internaționale :
Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Dacă există orice probleme sau dacă nu sunteți 100% mulțumit cu elementul, vă rugăm să ne contactați imediat, astfel încât să putem oferi o înlocuire sau de restituire a elementului. Toate produsele sunt garantate pentru a fi în brand nou starea de lucru de la primirea de cumpărare. manopera este foarte bine cu incredibil de detaliere. Ne-am dovedit a fi o oportunitate interesantă de a vinde diferite tipuri de obiecte de colecție și Antichități de peste mări în mod regulat. Familia noastră Începe de afaceri de la Beijing și Tibet, Deoarece mulți ani în urmă, de asemenea, bucurați-vă de colecția de peste tot.
Aici este un chinez fengshui bronz avere bani yuanbao Cal Trage varza norocos statuie , este în stare bună, și a fost creat de către meșteșugari calificați în stil tradițional, cu amendă de mestesuguri . Aceasta este o mare bucată de colecție valoroasă, un valoros personale modifica sau un foarte bun cadou. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului
Vă rugăm să verificați cu țara dumneavoastră personalizat de birou pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare /cumpara
Aceste taxe sunt de obicei colectate prin livrarea de mărfuri (de transport) compania sau când vă ridicați elementul - vă rugăm să NU le confunda cu taxe de transport suplimentare
Politicile
Toate elementele se califică pentru 30 de zile garanție de satisfacție, dacă nu se specifică altfel în lista de produse. Desi sunt nou pe aici dar Am înțeles Onestitate și Sinceritate este mai important pentru oriunde. Simțiți încrezător cu privire la achiziționarea de la o companie de renume, cu mulți clienți satisfăcuți și fideli.
bine ati venit la magazinul meu
Despre Noi
Citeste mai multe despre cine suntem și ce reprezentăm noi. În magazinul meu, acolo sunt multe obiecte care sunt în așteptare pentru tine, în principal angajate în valoarea externă de o colecție de bronz, portelan, argint, cloisonne, echipamente militare, statui Budiste, Budist consumabile și accesorii, cum ar fi vechi de familie ornamente meserii. Nu ratați această șansă de a obține-l .
NOTĂ : Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original cu toate accesoriile, actele și conținutul inițial trimis cu element. Daunele cauzate de către cumpărător nu vor fi acoperite de această politică.

Tema:
Mascota
Material:
Metal
Nume De Brand:
HUARONGKANGYOU
Stil:
Retro și Nostalgic/Mobilier Vechi

Și cumpărătorii aleg..