• Fresco
Dulce Citate de Vinil de Perete Decalcomanii PS Te Iubesc Arta Litere Autocolante pentru Decor Acasă
zoom_in

Dulce Citate de Vinil de Perete Decalcomanii PS Te Iubesc Arta Litere Autocolante pentru Decor Acasă

RON 9.18

Din mărfuri
check Disponibil.


Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să ne contactați în primul timp, va vom oferi o soluție satisfăcătoare. Nu se grăbesc să lăsați un feedback negativ sau de a deschide un litigiu, în caz contrar serviciul nostru pentru clienți ar putea fi inactive. Din cauza jet lag, uneori, suntem în imposibilitatea de a rămâne online pentru 24 de ore. Prin urmare, dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne lăsați mesaje. Întrebările dumneavoastră va fi răspuns în termen de 12 ore în zilele lucrătoare. Dacă doriți să personalizați alte dimensiuni, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin mesaj.
Vă rugăm să rețineți că efectul de imagine este doar pentru referință și NU poate reprezenta cu exactitate dimensiunea reală. 1cm ≈ 0,4 inchi, pentru referință.
Pentru nou-vopsit peretii, vă rog, așteptați cel puțin 3-4 săptămâni înainte de a aplica. Asigurați-vă că pentru a curăța dvs. de perete cu un prosop uscat bine înainte de a aplica, în scopul de a asigurați-vă că peretele este praf gratuit. Asigurați-vă că aplicați abțibilduri de la o suprafață netedă. Nu este recomandat lipi pe tapet. Pentru dimensiuni mari decalcomanii de perete, 2 sau mai mulți membri sunt necesare pentru a o face bine.
Diferența între Sculptură Autocolante de Perete și de Imprimare Autocolante de Perete . Sculptură autocolant perete adoptă tehnologia de gravare și este gol, fără margini transparente. Imprimare autocolant de perete nu este gol și transparente de margini.
Pasul unu : Pune transferul de film pe partea de sus a perete autocolant, apoi zgâria suprafața model cu un card nou și din nou;
Pasul doi : se Taie în bucăți, dacă este necesar. Taie piese suplimentare;
Pasul trei : Coaja de pe filmul de transfer de ușor dintr-o foaie de hârtie, lipiți-l pe perete, și zgâria suprafața model nou;
Pasul patru : Coaja de pe filmul de transfer ușor de autocolant de perete.

Dimensiune:
31X100CM
Model:
Avionul De Perete Autocolant
Stil:
Clasic
Clasificarea:
Pentru Perete,Pentru Faianta,Mobilier Autocolante
Scenarii:
Perete
Tema:
Caractere
Caietul de sarcini:
Single-piece Package
Nume De Brand:
APONI
Numărul De Model:
my276
Material:
Vinil
Durata De Viață:
10 ani valabil pentru interior
Caracteristică:
mediu prietenos / rezistent la apa / fadeless
Tehnica:
Sculptură Rafinat
Funcția:
Camera de zi / camera de Odihnă /camera pentru Copii
Ambalare:
Standard European
toxice:
Non-Toxic

Și cumpărătorii aleg..