• Fresco
FT232RL USB la serial modul de transfer USB TTL nivel perie mașină de upgrade de module bord mici
zoom_in

FT232RL USB la serial modul de transfer USB TTL nivel perie mașină de upgrade de module bord mici

RON 7.80

Din mărfuri
check Disponibil.


Acest produs utilizează un design nou, cel mai bun FT232 RL USB2.0 cip, USB într-un port serial. Două versiuni de nivelul de ieșire, 3.3 V și 5 V, sunt furnizate prin scurtcircuitarea jumper capac la VCC (vă rugăm să selectați sursa de alimentare modul înainte de pornire).
Fiecare modul în fabrică înainte de adoptarea spontană 2 W bytes primite de test! .
Cele mai recente plus față de un GND pin, mult mai convenabil pentru majoritatea utilizatorilor!
【FT232 R Introducere】
Odată cu dezvoltarea tehnologiei de calculator, port paralel și port serial la PC-ul a disparut, iar acum chiar și desktop sunt rare port paralel. Dar pentru ingineri, port paralel și port serial sunt esențiale interfețe, în special portul serial. Pentru calculator fara port serial, cea mai convenabilă soluție este de a utiliza USB la portul serial chip de la un serial virtual, mulți producători au produs astfel de chips-uri, cum ar fi silicon LABS CP210x serie, TI TUSB3410, Nanjing Qin Heng CH34x serie, FTDI FT232 serie, Prolific PL230x serie, Arca ARK3116 și așa mai departe. Din punctul de vedere al stabilității, sau FT232 serie este cel mai de încredere, puteți utiliza pentru a ușura procesul de depanare fără a fi nevoie să vă faceți griji despre ecran albastru situație.
FT232 R cip este o soluție single-chip, de uz general, de bază, nu au nevoie de periferice, și chiar de cristal, USB potrivire rezistor, loc de informații despre produs EEPROM a fost integrat în cel intern. FT232 R aici sunt unele mai multe caracteristici utile, detaliile specifice pot face referire la FT232 R foaie de date.
【Hardware Introducere】
· Utilizarea lui FTDI FT232 RL cip;
* Duce cip FT232 RL toate semnalul porturi, TTL / CMOS nivel;
· RXD / TXD de emisie-recepție de comunicare indicator;
• USB alimentat, opțional 5 V sau 3.3 V nivel de interfață (în cazul celorlalte niveluri sunt dorite, ținta de tensiune pot fi livrate direct la VCC și GND pin).

Nume De Brand:
SZYTF
Starea:
Noi
Disiparea De Putere:
2W
Temperatura De Operare:
30
Tip:
Tensiune modulul
Cerere:
DIY

Și cumpărătorii aleg..