• Fresco
Noi ASIACOM Drum&Mountain bike mat+lucios 3K plin fibra de carbon biciclete seatpost 5&20mm offset 27.2/30.8/31.6*350/400mm Gratuit nava
zoom_in

Noi ASIACOM Drum&Mountain bike mat+lucios 3K plin fibra de carbon biciclete seatpost 5&20mm offset 27.2/30.8/31.6*350/400mm

RON 62.84

Din mărfuri
check Disponibil.

Vom lăsa un feedback pozitiv de la tine mai târziu. Datorită fiscal, cumpărătorul refuză de a primi bunuri, cumpărătorul trebuie să Responsabilă pentru transportul de marfă și acasă.
2 Instrucțiuni : greutatea și dimensiunile sunt marcate în pachetul de detalii nu este real, mărimea și greutatea mărfurilor, dacă aveți nevoie să știți greutatea reală și dimensiunea, trebuie doar să ne contactați. Prin urmare, feedback-ul dvs.
După-vânzare de servicii :
Vom verifica calitatea mărfurilor înainte de expediere.DESCRIERE si MATERIALE Material : full caroserie din fibra de carbon+ Aliaj de acoperire Diametru : 27.
Doresc aveți o experiență de cumpărături mare aici!
. Dacă cumpărătorul nu primește mărfurile într-o lungă perioadă de timp, sperăm cumpărătorul poate contacta vamale sau oficiul poștal local, în scopul de a obține bunuri în curând.
2 Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv.
3 Produs de calitate program de procesare :
1) cumpărătorului de a returna bunurile noi și responsabil pentru costurile de returnare; după ce vom primi marfa ,va vom trimite un produs nou la cumpărător și să plătească pentru a retrimite costul de transport maritim.
2-a făcut Om deteriorat, cumpărătorii își asume întreaga responsabilitate.
3 să ne Contactați prin e-mail sau comerțul nostru manager : Hellen , înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.
2) Dacă mărfurile (prețul total, inclusiv de transport maritim este mai mică decât 10 USD) are probleme de calitate, vom retrimite un produs nou cumpărător în următoarea ordine; dacă cumpărătorul nu intenționează să facă o nouă ordine în apropiere de termen, cumpărătorul poate plăti retrimite costul de transport maritim și cere pentru a retrimite un produs nou. Vom dedica noi înșine pentru a face de înaltă calitate, dar cu preț ieftin părți de biciclete de carbon, Noi bun venit colaboratori din întreaga lume pentru en-gros și personalizat-a făcut.
Lucram 6 Zile pe saptamana de la 8 : 00 - 20 : 00 de luni - sambata de la Beijing Timp. Ce e mai mult, putem accepta DIY pentru produse, cum ar fi adăugați numele dvs. Vă recomandăm să alegeți EMS . Dacă există unele probleme neașteptate întâmpla, sperăm să rezolve problemele cu cumpărătorul prin utilizat în următoarele moduri :
1 Dacă este o problemă de calitate, cumpărătorul poate depune susțin în termen de 15zile de la primirea mărfurilor, cumpărătorul trebuie să furnizeze fotografii sau clipuri video și alte dovezi pentru vânzător pentru a identifica.

Nume De Brand:
ASIACOM
Material:
Fibra De Carbon
Diametru:
27.2 ; 30.8 ; 31.6 mm
Lungime (mm):
350 sau 400 mm (default 400mm)
offset:
5 mm sau 20mm(implicit 5mm)
culoare:
roșu ; galben ; albastru ; verde
Finisaj:
jumătate matt+jumătate luciu
de stat:
100% nou

Și cumpărătorii aleg..