• Fresco
Evacuare Scut Termic Capac Pentru Ducati Monster 821 1200 Plin Fibra De Carbon
zoom_in

Evacuare Scut Termic Capac Pentru Ducati Monster 821 1200 Plin Fibra De Carbon

RON 190.00

Din mărfuri
check Disponibil.

Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă după ce ați terminat de plată vă Rugăm să mi e-mail în primul rând pentru exact costul de transport maritim, dacă doriți pentru a navei prin alt mod de transport sau să cumpere mai mult de un articol.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
Pentru Ducati Monster 821 1200
Avem de a face stricte de testare înainte de a terminat și instalați-l pe bicicleta.
În mod normal, ne va livra elementul în termen de 1-7 zile lucrătoare după ce tranzacția este finalizată.Cele mai multe dintre noastre de carbon produse sunt direct bolt-on înlocuire de piese OEM.com/abracingclub
.Cel mai înalt nivel de vid uscat și fierbinte apăsați turnare în forme. Multe piese sunt acum tăiate cu noastre de stat-of-art Mitsubishi Brațe Robot sau CNC cu jet de apă masini.
Dacă aveți orice problemă,vă rugăm să ne contactați,trimite-ne cateva poze care este mai bine și mai mult,acesta ne ajuta pentru a găsi detalii problemă și a o rezolva.Suntem producător de vin din China.Vă rugăm să ne permit de 15 zile lucrătoare pentru livrare.Vă rugăm să cumpere cu încredere.
Toate noastre produse din fibra de carbon sunt acum realizate cu Autoclava proces.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. Produsul suprafața este acoperită cu anti UV ultraviolete, astfel încât suprafața transparentă strat poate fi rămâne la fel de strălucitoare ca noi.Vă rugăm să ne contactați. 100% fibra de carbon, material fabricat produse înapoi de imagine. Vă rugăm să împachetați cu grijă și trimite elementul înapoi la noi în starea lor originală, cu cutie de original.Dacă sunteți în Afaceri,club sau echipa de curse și interesat de produsele noastre.Dacă veți găsi nu există nici o exprima în țara dumneavoastră,vă rugăm să ne contactați și să ne spuneți care exprimă ai nevoie.Vom răspuns la prima dată când vom primi mesajul. Ușor de instalare. Am expediat în întreaga lume.
Notă : taxe de Import,impozite și taxe nu sunt include în elementul de preț sau taxele de transport.Aceste taxe sunt de obicei colectate de către livrarea de mărfuri companie sau atunci când vă alegeți elementul de sus/nu le confunda suplimentare taxa de transport maritim. Oferim cele mai bune auto servicii de personalizare.com/Abracing-778914752210013/ Twitter : https : //twitter. Va vom trimite datele de expediere la adresa dvs. de email și să pleci cât mai curând posibil.Dar dacă elementul ar trebui să fie dispusă să producă vom e-mail să-ți spun.

Tip De Element:
Acoperă & Stucaturi Ornamentale
Tip De Material:
Fibra De Carbon
Nume De Brand:
abcarbon
Motobike Face:
Ducati

Și cumpărătorii aleg..