• Fresco
200pcs Clar PVC Căldură Psihiatru Folie Film pentru 60ml Clar Sticlă de Plastic de Căldură Psihiatru Film Psihiatru Sigiliu
zoom_in

200pcs Clar PVC Căldură Psihiatru Folie Film pentru 60ml Clar Sticlă de Plastic de Căldură Psihiatru Film Psihiatru

RON 23.16

Din mărfuri
check Disponibil.


Clar PVC Căldură Psihiatru Folie Film pentru 60ml Clar Sticlă de Plastic de Căldură Psihiatru Film Psihiatru Sigiliu
FOARTE IMPORTANT : calitatea Înaltă a face o opțiune perfectă pentru tine. Caracteristică :
Material : PVC
Cantitate : 200pcs
Dimensiune : 2 X50 mm*120mm
Utilizare : pentru 60ml PET/Neagră sticlă Gorilla
Culoare : Clar
Sunt studenta furnizor de pe aliexpress pentru electronice de consum și alte produse, fiecare produs cumparat de la noi a fost testat înainte de expediere și putem garanta calitatea.Ca un furnizor experimentat putem pachet de bunuri în cutie de carton cu EPE, care ar împiedica elementele de unele daune neașteptate eficient timpul de livrare. Suntem direct din fabrică locală de la suburbie Shenzhen, care are cea mai mare piata electronica din China, prin urmare, putem prodive preț competitiv și cele mai bune serive în toate aspectele.
Putem Livra comenzi în termen de 2 -5 zile lucrătoare după ce plata a fost procesată ca avem aproape toate elementele instock. EMS : Produs livrat de la EMS, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 7 până la 10 zile. DHL : Produs livrat de la DHL, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 6 până la 8 zile. Pentru Fedex IE sau de transport DHL, putem oferăstatelor valabil număr de urmărire a doua zi orderis livrate.
Zile lucratoare : De duminica pana vineri oferim 7/24 full time servicii,vă Rugăm să nu ezitați să mă contactați,dacă aveți orice problemă pe produs. Cererea dvs. va fi răspuns în termen de 8 ore. Postul va fi livrat în termen de 3-5 zile lucrătoare de la primirea unei verifica plata. Vă rugăm să ne contactați în termen de 30-50 de zile de trimis, dacă nu primiți nostru articol.Otherewise,considerăm că elementul a fost primit. Timp de tranzit : timp de Tranzit variază în funcție de diferite metode de transport.
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Dimensiune:
60ml PET Gorilla bottle
Funcția:
Proteja sticla
Numărul De Model:
pentru 60ml Gorila sticla
Material:
Plastic
mod de lucru:
căldură

Și cumpărătorii aleg..