• Fresco
Osoase ortopedice degetul mare valgus de corecție a piciorului a degetului mare de sport de protecție fix toe-o singură bucată 01 Noi
zoom_in

Osoase ortopedice degetul mare valgus de corecție a piciorului a degetului mare de sport de protecție fix toe-o

RON 5.42

Din mărfuri
check Disponibil.

Ce dimensiune poate mi se potrivesc?
Vă sugerăm să se uite la dimensiunea sugestie graficul de mai jos și produsul nostru dimensiunea diagramă dacă sunt normale figura.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate., ceea ce's la prețul de en-gros?
Bună,vă mulțumim pentru cererea dvs.Bazat pe experiența din trecut. Eu sunt un reseller,as dori sa cumpar mai multe piese de articolul dvs. dacă aveți specială figura, vă rugăm să ne contactați ( spune-ne înălțime și greutate, bust, talie, șold dimensiune ). Este produs de același fel de poze?
Da, toate pozele sunt reale. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. Dacă aveți cereri speciale, vă rugăm să ne contactați., dacă doriți să cumpere cantități mari, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi, va vom oferi cel mai bun pret, multumesc!
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Costul de transport nu include taxe de import,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,broderage taxe,drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Poți să declare valoare mai mica?
Da, de obicei, ne-am'll declara $10-$20 pentru colete mici (1-5 buc).În general,vom trimite articolele cât mai curând posibil după ce plata dvs. Am luat aceste fotografii prin noi înșine.
Cumpărătorul trebuie să se asigure că produsele returnate sunt în condiții inițiale. Înțeleg că sunteți îngrijorat cu privire la eventualele costuri suplimentare pentru elemente. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Osoase ortopedice degetul mare valgus de corecție a piciorului a degetului mare de sport de protecție fix toe-o singură bucată 01 Noi
potrivit pentru pantofi EUR dimensiune : 36-44
material : Pânză OK,Primăvară,lycra
Livrare :
Când plasați o comandă,vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.

Dimensiune:
Left foot, Right foot
Nume De Brand:
Aolikes
Material:
OK pânză

Și cumpărătorii aleg..