• Fresco
R46 X2 MKP siguranță 0.68 uf membrana capacitiv 680nf 684/275vac P22.5mm.
zoom_in

R46 X2 MKP siguranță 0.68 uf membrana capacitiv 680nf 684/275vac P22.5mm.

RON 5.86

Din mărfuri
check Disponibil.

Aceste fluxuri sunt oferite de către cumpărător. Multumesc mult pentru timpul acordat. - amândoi vă Rugăm să asigurați-vă că contul dvs. - Puteți urmări situația de produs de pe site-ul după ce au fost expediate. Alege una de dorit & a lăsat un mesaj atunci când a verifica afară pecify care modle ai vrea!!!!!!!!!!!!
Ca o putea vânzător vom dedica noi înșine pentru a oferi cele mai bune produse si servicii. - amândoi vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vom încerca noastre cele mai bune olve problemele legate. - taxele de Import taxe și alte anterior s-a întâmplat în parte nu sunt incluse în prețul articolului. - În cazul în care elementul este defect la primirea ar trebui să fie în termen de 7 zile de la data primirii de schimb pentru unul nou (Cumpărătorul ar trebui să se întoarcă toate pe original si nedeteriorat elemente sub re - stare vandabile)., dar indiferent de ce este atât vă rog să aveți încredere că vom încerca cel mai bun pentru a face să vă mulțumiți corectă și Obiectivă feedback-ul este foarte IMPORTANT pentru reputația noastră și noi l-am fi foarte recunoscători dacă ați putea să ne contactați înainte de brigadă Negativ/Neutru feedback-ul.După 1 lună de la cumpărare cumpărătorul trebuie să plătească două moduri de costul de transport maritim.
Taxele de Import sau Taxele
1. De exemplu, cum muc de orez ar trebui să scrie pe scrisoarea de trăsură, factura sau cum să descrie elementul etc.
TRANSPORTUL
1. - Putem livra produsele tot în lume. Dacă într-adevăr avea dificultăți în plata elementul să ne contactați în primul rând ne va ajuta olve ea.
Feedback-ul
1.
Ambele vă Rugăm să rețineți că la " cap " din această listă conține diverse modele este de a vă oferi mai multe opțiuni. - cel pe care îl primim produselor returnate va vom trimite înlocuit pe cele din spate, cât mai curând posibil. - nu a confirmat informațiile detaliate despre factura de livrare. Oferim gratuit servicii de reparatii termen de un an de la cumpărare, Pentru prima 1 lună Vom plăti o modalitate de costul de transport maritim (de la noi la locație). - amândoi vă Rugăm să verificați cu țara?S biroului Vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de cumpărare.

Numărul De Model:
Standard
Tensiune Nominală:
Standard
culoare:
Lumina Gri
is_customized:
Yes
Temperatura De Operare:
Standard
Nume De Brand:
KEEZEL
Structura:
Fix Condensator
Cerere:
Standard
Tip Ambalaj:
Standard
Tip:
Standard
Condensator categorie:
film condensator
Condensator structura:
Fix Condensator
capacitate:
Standard

Și cumpărătorii aleg..