• Fresco
8.2x8 cm Metal Frunze de Arțar Model de Tăiere Moare Matrita Pentru DIY Albumul Album de Carte de Hârtie Ambarcațiuni Decorative Relief Cărți de Hârtie
zoom_in

8.2x8 cm Metal Frunze de Arțar Model de Tăiere Moare Matrita Pentru DIY Albumul Album de Carte de Hârtie Ambarcațiuni

RON 3.36

Din mărfuri
check Disponibil.

NU există EXCEPȚII!
Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Timp De Livrare :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress.
Descriere :
Frunze de arțar Moare Matrita Pentru DIY Albumul Album de Carte de Hârtie
Cantitate : 1 Buc
Material : otel Carbon
Culoare : Ca imagine arată
Dimensiune : approx8. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).2 X8 CM
Conversie : 1cm=0. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.54 cm
1 XMaple Frunza Moare Matrita Pentru DIY Albumul Album de Carte de Hârtie
1. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O
GARANȚIE EXPIRAT.39 inch /1 inch=2. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

Numărul De Model:
118992
Cantitate:
1 buc
Material:
oțel carbon
culoare:
Ca imagine arată
Dimensiune:

Și cumpărătorii aleg..