• Fresco
skylarpu 2 BUC Nou 7 inch cu panou tactil de 7 inch 165mm*100mm digitizer Pentru navigatie Auto DVD ecran și tablet panou de ecran tactil
zoom_in

skylarpu 2 BUC Nou 7 inch cu panou tactil de 7 inch 165mm*100mm digitizer Pentru navigatie Auto DVD ecran și

RON 25.80

Din mărfuri
check Disponibil.


Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.0 inch
161mm*97mm 163mm*97mm 165mm*100mm 164mm*103mm 192mm*116mm 172mm*132mm
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Noi nu uarantee timpul de livrare cu privire la toate transporturile internaționale ca urmare a diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.
Mai frecvent folosit GPS montate pe vehicul tactil dimensiune ecran :
4. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.
Shenzhen Skylarpu Electronic Technology Co.,Ltd
original Nou 7 inch cu panou tactil de 7 inch 165mm*100mm digitizer Pentru navigatie Auto DVD ecran și tablet panou de ecran tactil
Cumpărătorul Observație : Înainte de a cumpăra acest panou tactil vă Rugăm să măsoare dimensiunea ecranului și cablu de locație , în Cazul în care dimensiunea este aceeași înseamnă funcțional, dacă vă don 't găsi dimensiunea de care aveți nevoie, vă Rugăm să ne contactați, vă vom ajuta să-l găsească ,Mulțumesc, bucurați-vă de cumpărături în magazinul meu. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți. este finalizată. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Dimensiunea Ecranului:
7~10 Inch
Tip De Produs:
Tableta Touch Panel
Compatibil Marca:
Universal
Tip Ecran:
Ecran Capacitiv
Numărul De Model:
165mm*100mm
Nume De Brand:
skylarpu
Dimensiunea Ecranului:
7 inch
is_customized:
Yes

Și cumpărătorii aleg..