• Fresco
impresioniști francezi Fete Tinere de Apă C de Pierre Auguste Renoir pictură în ulei reproducere de Înaltă calitate, pictate manual
zoom_in

impresioniști francezi Fete Tinere de Apă C de Pierre Auguste Renoir pictură în ulei reproducere de Înaltă

RON 214.00

Din mărfuri
check Disponibil.

Economy Express : de obicei, durează aproximativ 20-30 de zile. Fără strenched sau înrămate. De obicei durează aproximativ 7-10 zile.
Waterprint și numele artistului pe imagine va fi eliminat din tablou completat. Pachet Fara rama de tablou vor fi ambalate de greu tub în interiorul și bule de plastic afara. Noastre de picturi în ulei sunt reale mână-pictat reproduceri. Nu reproducerea arata exact ca originalul? La Jacky Galerie reproducerile sunt făcute de mână.Situat în provincia Fujian din China 2. Aceste picturi sunt realizate de artisti talentati care reproduce opere de artă realizate de unii dintre cei mai mari maeștri. Acest tablou este o copie, NU Originalul . Trebuie doar să ne trimiteți interesat imagine și să ne spui de dimensiunea pe care doriți să picteze,vom organiza artist profesionist pentru a picta-o pentru tine.Puteți reproduce picturi din poza mea? Da, putem reproduce o pictură în ulei de la orice imagine clară sau o fotografie. Vom examina lucrările pe care le dobândesc cu mare atenție. Reproduceri permite să dețină o replica de o capodoperă care ar putea fi găsite doar în lumea faimoase muzee de artă. Despre Feedback-ul satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. E altfel de mod de livrare. De asemenea, putem primi western union și alte plăți, vă rugăm să ne contactați pentru detalii. Toate pline de rambursare va fi emisă în cazul în care produsele sunt returnate în starea lor originală. Vă rugăm să marcați pe comanda daca le vrei pe. De asemenea, reproducerea va lăsa să aveți o copie a ceva important imagini sau fotografiile de unii oameni. Suntem asigurați-vă că reproduceri noastre conțin aceleași tușe și tehnici utilizate de artist original.

Dimensiune (Inch):
24 X 20, 32 X 24, 40 X 30, 48 X 36, 64 X 48
Tip:
Picturi In Ulei
Subiecte:
Pictura Figura
Caligrafie și pictură tip:
Panza Pictura
Modul cadru:
Neînrămate
Material:
Lenjerie de pat
Stil:
Impresionist
Cadru:
No
Mediu:
Ulei
Baza De Sprijin:
Panza
Forma:
Single
Technics:
Pictate Manual
Forma:
dreptunghi
original:
No
ajutor:
41
Iid:
1896
M:
M2

Și cumpărătorii aleg..