• Fresco
Freeshipping KM62256 KM62256CLP-7
zoom_in

Freeshipping KM62256 KM62256CLP-7

RON 25.76

Din mărfuri
check Disponibil.

(Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Timpul de livrare
China Post Air-Mail Statele Unite ale americii, Marea Britanie, Australia 20-30 de zile lucrătoare, Canada, Europa de Vest, Europa de Nord, Europa Centrală 20-30 de zile lucrătoare Altă Țară 20-30 de zile lucrătoare Fedex sau DHL America de Nord, Australia, Europa de Vest, Europa de Nord, Europa Centrală 3-7 zile lucrătoare Altă Țară 5-10 zile lucrătoare
1. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele
bine ați venit la următoarea vizită. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Timp De Livrare : Țara Aprox. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.Bine ati venit la Magazinul nostru Daca iti cumperi o cantitate mai mare, vă Rugăm să ne contactați
Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor escrow
Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs.

Compatibil Marca/Model:
Nici unul
Nume De Brand:
SHIJIE
Compatibil:
Joc Consola,Kinect
is_customized:
1

Și cumpărătorii aleg..