• Fresco
vinde arta on-line Cina Cea de taină a lui Da Vinci a lui Leonardo Da Vinci cele mai renumite picturi de Înaltă calitate, pictate manual
zoom_in

vinde arta on-line Cina Cea de taină a lui Da Vinci a lui Leonardo Da Vinci cele mai renumite picturi de Înaltă

RON 526.00

Din mărfuri
check Disponibil.

Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Originalele sunt făcute de către bine-cunoscut și respectat de artiști precum Van Gogh, Monet și multe altele. Transportul Maritim accelerate disponibil în DHL, EMS, Fed Ex. Pachet Fara rama de tablou vor fi ambalate de greu tub în interiorul și bule de plastic afara. Cu toate acestea, deoarece picturile sunt făcute de mână și nu sunt generate de calculator nu este întotdeauna o ușoară variație între reproducere și originale/imagine. De asemenea, reproducerea va lăsa să aveți o copie a ceva important imagini sau fotografiile de unii oameni.Nava picturi peste tot în lume 4. Reproduceri permite să dețină o replica de o capodoperă care ar putea fi găsite doar în lumea faimoase muzee de artă. Care este diferența între mână-pictat picturi în ulei și amprentele? Amprentele pe care le puteți găsi pe multe site-uri pe Internet și în multe magazine sunt doar imagini imprimate de picturi originale. De asemenea, putem primi western union și alte plăți, vă rugăm să ne contactați pentru detalii. Timp minim : 5-10 zile. În acest moment, vom avea un artist pentru a finaliza pictura, și așteptați vopseaua să se usuce. Vom examina lucrările pe care le dobândesc cu mare atenție. Aceste picturi sunt realizate de artisti talentati care reproduce opere de artă realizate de unii dintre cei mai mari maeștri. Atunci când va ajunge pachetul?
Timpul de procesare = Din momentul în care am primit comanda la timp, am început să livreze comanda. Vă rugăm să marcați pe comanda daca le vrei pe. 100% Pictat manual pe panza. Produsele care sunt deteriorate, nu este rambursabil.
Rambursare 1. Trebuie doar să ne trimiteți interesat imagine și să ne spui de dimensiunea pe care doriți să picteze,vom organiza artist profesionist pentru a picta-o pentru tine. Ne lăsa mesaje pentru detalii.Puteți reproduce picturi din poza mea? Da, putem reproduce o pictură în ulei de la orice imagine clară sau o fotografie. E altfel de mod de livrare. Cumpărătorii sunt responsabil pentru returnarea de transport cu ambalaje corespunzătoare. Suntem asigurați-vă că reproduceri noastre conțin aceleași tușe și tehnici utilizate de artist original. Acest tablou este o copie, NU Originalul . Exemplu de tablou completat de Plată primim Esrow și plata cu cardul de credit ca implicit.De-a face cu picturi în ulei din 2000 3.
Waterprint și numele artistului pe imagine va fi eliminat din tablou completat. Toate pline de rambursare va fi emisă în cazul în care produsele sunt returnate în starea lor originală.

Dimensiune (Inch):
45 X 30, 60 X 40, 72 X 48, 90x60
Tip:
Picturi In Ulei
Subiecte:
Pictura Figura
Caligrafie și pictură tip:
Panza Pictura
Modul cadru:
Neînrămate
Material:
Lenjerie de pat
Stil:
Clasic
Cadru:
No
Mediu:
Ulei
Baza De Sprijin:
Panza
Forma:
Single
Technics:
Pictate Manual
Forma:
dreptunghi
original:
No
ajutor:
30
Iid:
21092
M:
M5

Și cumpărătorii aleg..