• Fresco
1 buc statele UNITE ale americii petrecere poliester Festivalul național de pavilion Carnaval 3x5ft BlueLine parada de Poliție Steaguri 90x150cm banner
zoom_in

1 buc statele UNITE ale americii petrecere poliester Festivalul național de pavilion Carnaval 3x5ft BlueLine

RON 7.54

Din mărfuri
check Disponibil.


Economia transport ( China Post Obișnuit Pachet Mic Plus de Protecție//Economie) ar putea avea nevoie de 20-60 de zile, unele țări ar putea avea nevoie de 30-90 de zile. dacă nu primiți în 60 de zile, vă rugăm să contactați-ne pentru a extinde protecția în timp. vă vom returna integral banii înapoi, dacă nu poate ajunge în 90 de zile!
Vă rugăm să ne contactați dacă nu primesc articol sau are o problema despre element. Te rog nu deschide un litigiu sau mai mult de 4 stele feedback-ul înainte de a ne contacta, orice probleme vor fi tratate în mod corespunzător(feedback-ul nu poate fi schimbat pentru totdeauna, astfel încât orice feedback-ul negativ, nu are niciun ajutor pentru a rezolva problema, putem face doar mai mic compensație pentru un publicate feedback-ul).
Cantitate : 1 buc
Dimensiune : 90x150cm(3'*5')
Material : poliester+metal
Dacă doriți alte țări pavilion, vă rugăm să ne contactați.
Transport :
10-35 de zile pentru a NE/eu/AU, 20-60 zile la alte țări,de 30-90 de zile în Africa/America de Sud/Orientul Mijlociu
La timpul de livrare poate varia de mari dimensiuni pentru diferite țări, în diferite anotimpuri, care este în afara controlului nostru, vă rugăm să permiteți posibilă întârziere din cauza neașteptate transport variație fapte pe distanțe lungi de transport. Dacă coletul nu ajunge inainte de bilete la limită ,vă rugăm să ne contactați pentru a verifica starea de transport maritim,dacă s-a dovedit a pierdut,vom retrimite sau de restituire.
Termeni de vânzări :
30 de zile de Returnare a accepta(Retur taxa de transport plătite de către partea responsabilă).
Dacă produsul primit este deteriorat sau nu mai doriți să-l păstrați,vă rugăm să ne contactați,Vom încerca să oferim cele mai eficiente soluții.
Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ înainte de a contacta.Orice feedback-ul negativ plecat înainte de a contacta nu este propice pentru a rezolva problema.

Steaguri Si Bannere Material:
Poliester
Tip:
Tipărite
Nume De Brand:
Geminbowl
Catarg Material:
Plastic
Stil:
Zbor
Numărul De Model:
AA020
Utilizare:
Drapelul Național
Tesatura:
Polyster

Și cumpărătorii aleg..