• Fresco
19*21.5 CM-UN Urlet de Lup Creative Ușa Mașinii Autocolante de Vinil Mare Animal Sălbatic Styling Auto Decalcomanii Negru/Argintiu C9-0792
zoom_in

19*21.5 CM-UN Urlet de Lup Creative Ușa Mașinii Autocolante de Vinil Mare Animal Sălbatic Styling Auto Decalcomanii

RON 4.58

Din mărfuri
check Disponibil.


19*21.5 CM-UN Urlet de Lup Creative Ușa Mașinii Autocolante de Vinil Mare Animal Sălbatic Styling Auto Decalcomanii Negru/Argintiu C9-0792
Autocolant are 3 părți :
Suport De Hârtie Autocolant Clar Banda De Transfer
1 Curățați suprafața unde decal va fi instalat.
2 îndepărtat Încet pe suport de hârtie asigurându-vă că decal rămâne blocat la cer banda de transfer. Dacă o parte a ta decal ridică cu suport, apăsați pe suport de hârtie înapoi în jos față de ea, până când rămâne blocat la banda de transfer.
3 Odată ce decal este desprins din suport, linia de sus și poziția ta decal pe suprafața la care acesta va fi aplicat.
4 Utilizați un card de credit, squegee, sau ceva similar pentru a smoothdown ta decal, asigurându-vă că acesta este complet blocat la suprafață.
5 Atenție & Încet, scoateți banda de transfer de la decal, asigurându-vă că eticheta este blocat la suprafață. Dacă ai vedea o parte din decal nu a elibera din banda de transfer, apăsați înapoi la suprafață și repetați procesul.
Transport :
1.China Post Obișnuit Pachet Mic Plus. China Post Aer Înregistrat Mail.Timpul de expediere în timpul de Vacanță sau Personalizate Sezon ar putea fi mai mult decât de obicei timp. Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere.(Atunci când cumpărătorul comenzi mai mici de 7 dolari. Vom trimite China Post Obișnuit Pachet Mic Plus. Nu e de pe orice alte site-ul poate interoga informațiile de urmărire. În general, se poate ajunge la 20 la 60 de zile.) Despre Noi, nu ezitați să ne contactați în orice moment, înainte și după achiziție; ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților. Ne-am întors angajamentul nostru cu servicii superbe, 100% banii înapoi și o garanție de satisfacție. Licita Cu Incredere!

Tip De Element:
Autocolante
is_customized:
Yes
Nume De Brand:
YJZT
Autocolant De Plasament:
Ușa & linia Taliei
Numele Modelului:
C9-0792
categorie:
Autocolante
Lățime Produs:
19cm
Tip De Autocolant:
Caroserie
design:
Desene animate
Model:
Model Animal
Tip:
Adeziv Sticker
Înălțime Element:
21.5cm
Element De Lungime:
0cm
Articol Diametru:
0cm
Ambalare:
Nu Este Ambalat
Tip De Material:
Vinil
culoare:
negru/argintiu
Autocolant:
autocolant auto

Și cumpărătorii aleg..