• Fresco
11 cm Șirag de mărgele Dreamcatcher Clopoteii de Vant Stil Indian cu Pene Pandantiv Dream Catcher Creative Perete Mașină Agățat Decor oranments
zoom_in

11 cm Șirag de mărgele Dreamcatcher Clopoteii de Vant Stil Indian cu Pene Pandantiv Dream Catcher Creative

RON 3.98

Din mărfuri
check Disponibil.

Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine.
Descrieri :
Aceasta este o legendă frumoasă despre Indian
Se spune că atât de bine visele și visele rele circula în noaptea de aer
Dream catcher ajută pentru a scăpa de coșmarul
Aceste cosmaruri sunt montate în plasă, apoi dispar la prima lumină a zorilor. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.33"
Lungime Totală : Aprox. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. NU există EXCEPȚII!
Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. Am doar nava a confirmat pentru adrese.62"
1 X Dream Catcher
1.
În timp ce vise bune, ușor alunecat prin centru gaură în loc de dormit mintea
Un minunat agățat ambarcațiuni pentru masina,casa
Caietul de sarcini :
Element : Dream Catcher
Material : Cerc De Fier + Pene + Terylene String + Margele
Culoare si Model : Ca imagine
Aplicare : Auto/home Decor
Diametru Cerc : Aprox. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra. Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. Timp De Livrare :
1. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

Stil:
Modern
Tema:
Mascota
Nume De Brand:
VKTECH
Material:
Material Organic
Material:
Diametru Cerc :
lungimea totală:
Numărul De Model:
131508

Și cumpărătorii aleg..