• Fresco
Negru Alb Floare Frumoasă Fată Figura Fluture Poster Nordic Living Arta De Perete Picture Home Deco Pictura Panza Fara Rama
zoom_in

Negru Alb Floare Frumoasă Fată Figura Fluture Poster Nordic Living Arta De Perete Picture Home Deco Pictura

RON 14.00

Din mărfuri
check Disponibil.

Comanda mare - Pachet Plat – Amprentele sunt sigilate în plastic bubble sac împreună, și greu de placi va fi pus pe partea de sus și de jos de amprente pentru a le proteja de orice daune. Noastre de imprimare panza este apa rezista, mai durabile, și are texturi fine care hârtia nu le poate oferi.
Avem, de asemenea, propriul nostru brand "Ușoare de Artă", care este stabilit în 2014, și compania noastră își propune să ofere cele mai accesibile, creative și produse personalizate pentru clienții noștri.
Mai mult decât atât, am făcut peste 2000 de diferite modele originale din 2014, ceea ce înseamnă, practic, vom crea peste 3 modele originale în fiecare zi pentru a satisface mai mult și mai personalizate pe piața globală.
Noi vindem produsele noastre la peste tot în lume prin diferite platforme online, cum ar fi Alibaba, ebay, Aliexpress, Amazon, Etsy, etc.
Informații Despre Produs :
Amprentele implicit în 200gsm fibre de Poliester, panza, care este mult mai bine decât pe hârtie.
Clienții noștri includ masa consumatorilor, dropshippers, wholesales și multe studiouri de design și companii.
În mai puțin de 2 ani, am publicat 3 produse noi și inovatoare, cu drept de brevet în piață, care a fost dovedit a fi foarte de succes.
Introducerea De Companie :
Suntem o companie care proiectează și produce propriile noastre produse, cum ar fi Panza de Artă Poster de Imprimare, Încadrată Panza Pictura, Scroll Artă, Magnetice Rame din Lemn, rame Foto, sticle de apa, etc. Noi credem că asigură că va fi întotdeauna în măsură să ofere cele mai bune și cele mai flexibile și personalizate de produse și servicii pentru clienții noștri.
Suntem proiectantul original și fabricarea produselor noastre, ceea ce înseamnă că vom avea stil de design, gustul și calitatea produsului foarte în serios.
Ca un tânăr și o companie relativ mică, suntem în creștere rapidă în fiecare an, cu pasiunea noastra pentru design bun și produse inovatoare, și credem că acestea sunt cheile pentru a face clienții fericiți. Amprentele sunt gata pentru încadrare - dimensiuni întâlni dimensiune standard de cadru! Puteți pune cu ușurință panza de imprimare în orice rama foto doar ca hârtie de imprimare. Timp de transport maritim : Pentru statele UNITE ale americii, este nevoie de aproximativ 2-5 săptămâni; Pentru limba franceză, marea BRITANIE, Germania, Irlanda, Austria, Rusia, Belgia, Islanda, Danemarca, Finlanda, Olanda, Luxemburg, Norvegia, Elveția, Suedia, Portugalia, Italia, Grecia, transport durează aproximativ 14-35 de zile; Pentru Australia, Noua Zeelandă, Japonia, este nevoie de aproximativ 14-35 de zile; Pentru alte țări, este nevoie de aproximativ 25-60 de zile.

Dimensiune (Inch):
13x18 cm, Fara Rama, 15x20 cm, Fara Rama, 20x25 cm, Fara Rama, A4 21x30 cm Fara Rama, 30x40 cm, Fara Rama, 40x50 cm, Fara Rama, 50x70 cm, Fara Rama, 60x80 cm, Fara Rama, 70x100 cm, Fara Rama
Stil:
Modern
Nume De Brand:
Ușoară Arta
Material:
Panza
Numărul De Model:
Q0001134
Subiecte:
Desene animate
Tip:
Panza Tiparituri
original:
Da
Technics:
Vopsire Prin Pulverizare
Baza De Sprijin:
Panza
Mediu:
Acuarelă
Modul cadru:
Neînrămate
Cadru:
No
Forma:
Multi-imagine Combinație
Forma:
Dreptunghi Verticale
Caligrafie și pictură tip:
Panza Pictura

Și cumpărătorii aleg..