• Fresco
GAAHOO Orig caz laptop pentru DELL LATITUDE 7480 jos zonei de Sprijin pentru mâini cu aspect de tastatură SUA și Trackpoint 0H2TVN H2TVN
zoom_in

GAAHOO Orig caz laptop pentru DELL LATITUDE 7480 jos zonei de Sprijin pentru mâini cu aspect de tastatură SUA

RON 75.60

Din mărfuri
check Disponibil.

Dacă ai nevoie de un element foarte urgent, vă rugăm să ne contactați pentru a exprima de transport maritim. Termeni de vânzări : scopul Nostru este de a face sigur că sunt un cumpărător fericit și plăcută la cumpărături cu noi. Vă rugăm să rețineți : taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolvați problemele.Vă rugăm să nu deschideți disputa la noi. 2, Toate pentru a nu accepta restituirea pentru non-compatibile problema, vă rugăm să confirmați înainte de a cumpăra! De asemenea, puteți să contactați cu noi pentru compatibil problemă înainte de a cumpăra.veți primi ceea ce vezi !

Garantie : 1, DOA 30 de zile lucrătoare. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă înainte de a plasa comanda. exclus) vă rugăm să verificați aliexpress caprin
. Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice 1 sau 2 de evaluări, feedback-ul negativ sau dispută deschisă, feedback-ul Negativ nu rezolva orice probleme.
Numele
DELL LATITUDE 7480 ZONEI DE SPRIJIN PENTRU MÂINI
Număr parte DPN : NC-0 H2 TVN
Starea
Noi
Compatibil DELL LATITUDE 7480
Pachet
Cutie de Carton+punga cu bule
Garanție
2months din pachetul trimite
Notă
Vă rugăm să verificați imaginea și Fru număr cu atenție !Nostru productswill fi același ca imagini . Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Detalii livrare : 1, Livrare prin Rusia par Avion : în General 25~60 de zile lucrătoare 2, Livrare la Brazilia par Avion : în General 30~90 de zile lucrătoare 3, Livrare la USA b y par Avion : în General 10-20 de zile lucrătoare. A Pierdut din cauza nelivrate adresa, este responsabilitatea cumpărătorului. - Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina cât de mult aceste costuri suplimentare vor fi înainte de cumpărare. 4, Livrare la Canada,AUSTRALIA, marea BRITANIE, și alte țări Europene nevoie de aproximativ 25-45 de zile lucrătoare. Despre noi : Suntem profesional de laptop furnizor de piese de schimb, lista este nu, inclusiv toate produsele noastre, dacă aveți nevoie de piese de laptop sau instrument, nu a putut afla de la magazinul nostru, vă rugăm să trimite mesaj sau contact cu noi on-line. Termen de plata : acceptam aliexpress-o singura plata, nu acceptă nici o picătură de transport maritim. Timpul nostru de Lucru : luni-vineri(Chinez Sărbătorile excluse) 09 : 30 la 18 : 30( UTC+8 ) Toate răspunsurile vor fi în termen de 24 de ore (Sat. Dacă nu ați luat-o în timp de transport maritim, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Model Tip:
Solid
Pachet:
Da
Material:
Microfibra
Gen:
Unisex
Nume De Brand:
MAD DRAGON
Stil:
afaceri
Stil:
Laptop Cazuri
Tip De Închidere:
Fermoar & Hasp
Tip:
Laptop Înlocuiți Capacul
Numărul De Model:
LATITUDINE 7480
Modele aplicabile:
LA

Și cumpărătorii aleg..