• Fresco
Corp de moda Bandă Dublă față-Verso Modestie Tit Peruca Sân Peruca Rochie Secret Banda 5M
zoom_in

Corp de moda Bandă Dublă față-Verso Modestie Tit Peruca Sân Peruca Rochie Secret Banda 5M

RON 2.78

Din mărfuri
check Disponibil.


Acest mod banda este un mod transparent bandă adezivă, care nu ascunde piele naturala de culoare. Oferind o discret, blândă și prietenoasă cu pielea soluție pentru a păstra haine și accesorii perfect în loc. Ideal pentru purtarea Talmeș gât, Adâncă și deschisă față de moda unde privirea ta are nevoie de un pic de tweaking. Pur și simplu taie cantitatea necesară de rola și se lipește de piele asigura că pielea este curat, uscat și liber de orice crema sau creme hidratante inainte de a aplica. Când știi unde ți-ar plăcea îmbrăcăminte pentru a sta, scoateți hârtia suport și apăsați îmbrăcăminte ferm în loc pentru câteva secunde.Acest mod banda este un mod transparent bandă adezivă, care nu ascunde piele naturala de culoare.
Oferind o discret, blândă și prietenoasă cu pielea soluție pentru a păstra haine și accesorii perfect în loc.
Ideal pentru purtarea Talmeș gât, Adâncă și deschisă față de moda unde privirea ta are nevoie de un pic de tweaking.
Pur și simplu taie cantitatea necesară de rola și se lipește de piele asigura că pielea este curat, uscat și liber de orice crema sau creme hidratante inainte de a aplica.
Când știi unde ți-ar plăcea îmbrăcăminte pentru a sta, scoateți hârtia suport și apăsați îmbrăcăminte ferm în loc pentru câteva secunde.
100% de brand nou.
Dimensiune aprox 16 mm x 5 m
Banda este discret și clar.
Notă
Deși acest mod caseta conține de înaltă calitate hipoalergenic medicale bandă, vă recomandăm să efectuați un test de piele înainte de a extinde utilizarea
Pentru timp de ore, nu este recomandat pentru cei cu pielea sensibila.
A nu se folosi pe erupții cutanate, răni, boli de piele, deteriorata de soare , pielea arsa de soare sau tăieturi deschise, sau dacă aveți în prezent sau au avut un istoric familial de Depigmentare a pielii cu probleme.
Toate tipurile de piele sunt diferite, dacă apar semne de iritare, iritație sau disconfort de orice fel apar, îndepărtați-o imediat.
Dacă iritația continuă, vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră.
Vă sugerăm să poarte aceste pentru nu mai mult de 6 ore.
Odată eliminat, se poate lăsa un semn roșu pe care vor dispărea la scurt timp după.
Conținutul pachetului : 1 x adeziv față-verso autocolante
Notă : Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale. Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Dimensiune:
Size approx 16mm x 5 m
Caracteristică:
Auto-Adeziv

Și cumpărătorii aleg..