• Fresco
30305 Rulment 25*62*18.5 mm ( 1 buc ) Rulmenții cu Role Conice Rulment 7305E
zoom_in

30305 Rulment 25*62*18.5 mm ( 1 buc ) Rulmenții cu Role Conice Rulment 7305E

RON 21.66

Din mărfuri
check Disponibil.

P leasing lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii s . Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă .
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem. Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi .
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.5 mm
Cantitate : 1 Rulment
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. W e va face tot posibilul pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.5 mm
Diametru interior : 25mm
Diametru exterior : 62 mm
Latime : 18.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. este finalizată. Dupa ce da elementele la compania de logistică , vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau de serviciu s , vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ .
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună.
Element : 30305
Tip : Rulment Cu Role Conice
Dimensiune : 25mm x 62mm x 18.

Capacitatea Cuplului:
25*62*18.5
Numărul De Model:
30305
Rugozitatea Suprafeței:
Ra 0.05
Material:
Oțel
Nume De Brand:
FUSHI
Structura:
Cu Role Conice
Acoperiri:
Antirugină Ulei

Și cumpărătorii aleg..