• Fresco
Shanghai Poveste mandarin guler rochie Chinez phoenix plum blossom model Cheongsam tradiționale Orientale rochie 13 design
zoom_in

Shanghai Poveste mandarin guler rochie Chinez phoenix plum blossom model Cheongsam tradiționale Orientale rochie

RON 46.80

Din mărfuri
check Disponibil.


** Plum blossom, un simbol de har și noblețe **
** Phoenix, un simbol al royal și bogat**
** Vă doresc un bun noroc cu rochie frumoasă**
Dimensiunea de mai sus este dimensiunea rochie; NU este organism de măsurare. Gata să poarte : cele Mai multe din Asia dimensiuni sunt mai mici decât în SUA sau de dimensiune Europeană. Vă rugăm să verificați dimensiunea înainte de cumpărare. Nu e întotdeauna ușor să reducă o cârpă decât să-l facă mai mare. De asemenea, vă rugăm să ia în considerare materialul contracție, în special haine realizate cu materiale naturale precum bumbac, lenjerie și/sau de mătase etc.
[Masura]
1. Bustul
Tot drumul în jurul bustului și înapoi chiar de la vârful mamelonului linie, purtând dorit sutien. Păstrați ambele brațe relaxate.
2. Talie
Așezați banda pe cea mai ingusta parte a taliei, de obicei, de la 2 la 3 degete deasupra buricului.
3. Solduri
Cea mai mare parte din șold și partea superioară a feselor. Stai cu picioarele împreună, și păstrează-le paralel cu podeaua.
4. Umăr lățime
Găsi capete de ambele acromion oase, care sunt situate la sfaturi de umeri, ușor spre spate a umerilor. Apoi se Măsoară distanța între. Asigurați-vă că banda de trecere peste ceafă. Ceafă este punctul cel mai de jos la partea din spate a gâtului.
5. Rochie de lungime
Măsurați distanța de la partea de sus a umerilor (la baza gâtului) în jos pentru a în cazul în care doriți cheongsam să se termine.

Dimensiune:
S, M, L, XL, XXL, XXXL
Haine Tradițională Chineză:
Cheongsams
Numărul De Model:
JY011
Nume De Brand:
shanghai poveste
Material:
Viscoză,Poliester
Tesatura Tip:
Satin

Și cumpărătorii aleg..