• Fresco
C-NEX C Mount Lens Inel Adaptor Pentru SONY NEX E monta NEX3 NEX5 NEX6 NEX7 A6500 A6300 A6000 Camera Video Inel Adaptor
zoom_in

C-NEX C Mount Lens Inel Adaptor Pentru SONY NEX E monta NEX3 NEX5 NEX6 NEX7 A6500 A6300 A6000 Camera Video

RON 8.24

Din mărfuri
check Disponibil.

Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.
1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. NU există EXCEPȚII ! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE . Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și post. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL . Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7.
Contorul De Expunere Funcții
Lentile de blocare / eliberare și șurubul de oprire
Material : Aluminiu Anodizat Metal
Culoare : negru
Potrivit Pentru :
Camera : Sony NEX-3 NEX-5 NEX-5 N NEX-7 NEX-5 C
Camera video : Sony NEX-VG10
C Mount lens
NOTIFICARE :
Deși obiectivul se va potrivi fizic, diafragmă automată, auto-focalizare, sau orice alte
funcții nu va funcționa corect în timp ce folosind acest adaptor.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!. Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. 2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată , la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. Puteți trage cu
modul manual sau aperture priority mode .
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress! Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Nume De Brand:
Foleto
Numărul De Model:
C-NEX
Compatibil Marca:
Sony, Minolta
culoare:
Negru
Costum:
C Mount Lens

Și cumpărătorii aleg..