• Fresco
fabrica de 500 Buc / lot 37x120x27mm Clar Plută, Sticlă, Sticle, Flacoane ,90 ml flacon speranță binecuvântată sticla
zoom_in

fabrica de 500 Buc / lot 37x120x27mm Clar Plută, Sticlă, Sticle, Flacoane ,90 ml flacon speranță binecuvântată

RON 767.36

Din mărfuri
check Disponibil.

Am castigat 't asuma nici o responsabilitate despre diferite serviciul express! Dacă aveți orice cereri speciale, va rugam sa contactati serviciul nostru de Manager de Comerț ID : cn901648564. Și fotograful nostru a încercat cel mai bun de a păstra produsul's natura culoare. Asteptam cererea ta!
.
Bine ati venit la magazinul meu
Articol Nr.0352 oz(marea Britanie Standard).41 ml(marea Britanie Standard). Despre Noi : Sunrise Cospack Limitat furnizează o varietate de ambalaje de selecție pentru îngrijirea pielii și produse cosmetice industria din 2009, inclusiv Airless, Pompa de Sticle, Plastic, borcane Cosmetice, Cosmetice Pompa de Sticle, Pulverizare Sticle, Aluminiu, sticle și Borcane, Containere pentru produse de unghii și așa mai departe, care este cea mai bună soluție pentru nevoile dumneavoastra de ambalare.
3712027
Capacitate
90ml
Diametru
37mm
Înălțimea exclude plută
120mm(înălțime totală : aproximativ 125mm cu pluta)
Deschiderea(diametrul interior al gurii)
27mm
Material
Clare de înaltă calitate sticlă borosilicată + lemn
Măsura de conversie
1 mm =0. Element de utilizare
probe, nisipuri, semințe, pulberi, mici bijuterii , alte obiecte mici., deci, ne-am'll alege mai economică serviciul express pentru tine, poate că nu este același lucru cu a ales Express.0338 oz(Standard American), 0.57 ml(Standard American), 28. Dar noi încă nu poate garanta 100% aceeasi. Oferim, de asemenea, personalizate de mucegai, de acoperire de culoare și decor de matase-ecran de imprimare și etichete pentru a asigura terminat ambalaje sunt unice și strălucitoare, și aparține numai pentru tine! Acest stoc on-line store va oferi mici experiență de cumpărare. Dacă nu puteți accepta orice culoare toleranță, pls don 't cumpărare! Am castigat 't asuma nici o responsabilitate cu privire la culoarea de toleranță pentru fotografiile motiv! D. FAQ : Q : Ce este produs și tehnică ? A : Noi prin turnare prin injecție și suflare turnare se specializează în producția, personalizate diverse sticle de plastic, borcane de plastic, recipient din plastic, tuburi din plastic, cosmetice borcan, container cosmetice, ambalaje cosmetice, ceața de pulverizare sticla,aluminiu, sticle și borcane cosmetice, mici fard de pleoape oală, unghii container într-o varietate de materiale, formă, culoare și mărime.0393 inch , 1 inch = 25,4 mm Capacitate de Conversie de 1 oz = 29. Despre Transport : Toate coletele vor fi expediate prin Ali Online Logistică, inclusiv DHL, TNT, EMS, FEDEX, TAXA etc. Ne-am'll încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cel mai bun serviciu, și trimite numărul de urmărire cu promptitudine.

Tip De Element:
Sticle Returnabile
Dimensiune:
90ml
Numărul De Model:
37*120*27

Și cumpărătorii aleg..