• Fresco
fabrica ridicata 100buc 2ml Dorește sticle Pachetul de Sticlă Flacoane 16*35 mm
zoom_in

fabrica ridicata 100buc 2ml Dorește sticle Pachetul de Sticlă Flacoane 16*35 mm

RON 35.70

Din mărfuri
check Disponibil.

, deci, ne-am'll alege mai economică serviciul express pentru tine, poate că nu este același lucru cu a ales Express. Și fotograful nostru a încercat cel mai bun de a păstra produsul's natura culoare.
Instrucțiuni :
Articol Nr
163507
Capacitate
2ml
Diametru
16mm
Înălțimea exclude plută
35mm+-1 mm(înălțimea totală : aproximativ 40mm cu pluta)
Deschiderea(diametrul interior al gurii)
7mm
Material
Clare de înaltă calitate sticlă borosilicată + lemn
Măsura de conversie
1 mm =0. Dacă nu puteți accepta orice culoare toleranță, pls don 't cumpărare! Am castigat 't asuma nici o responsabilitate cu privire la culoarea de toleranță pentru fotografiile motiv! D. de Culoare Toleranță : Am luat toate fotografiile de noi înșine. Metoda de Plata : ESCROW & T/T sunt Disponibile. Despre Transport : Toate coletele vor fi expediate prin Ali Online Logistică, inclusiv DHL, TNT, EMS, FEDEX, TAXA etc. Dar noi încă nu poate garanta 100% aceeasi. cosmoprof și industriile de îngrijire personală.0352 oz(marea Britanie Standard). Am castigat 't asuma nici o responsabilitate despre diferite serviciul express! Dacă aveți orice cereri speciale, va rugam sa contactati serviciul nostru de Manager de Comerț ID : cn901648564.0393 inch
1 inch = 25,4 mm
Capacitatea De Conversie
1 oz = 29.
Element de utilizare
probe, nisipuri, semințe, pulberi, mici bijuterii , alte obiecte mici
A.41 ml(marea Britanie Standard). Asteptam cererea ta!
. Ne-am'll încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cel mai bun serviciu, și trimite numărul de urmărire cu promptitudine. FAQ : Q : Ce este produs și tehnică ? A : Noi prin turnare prin injecție și suflare turnare se specializează în producția, personalizate diverse sticle de plastic, borcane de plastic, recipient din plastic, tuburi din plastic, cosmetice borcan, container cosmetice, ambalaje cosmetice, ceața de pulverizare sticla,aluminiu, sticle și borcane cosmetice, mici fard de pleoape oală, unghii container într-o varietate de materiale, formă, culoare și mărime. Despre Noi : Sunrise Cospack Limitat furnizează o varietate de ambalaje de selecție pentru îngrijirea pielii și produse cosmetice industria din 2009, inclusiv Airless, Pompa de Sticle, Plastic, borcane Cosmetice, Cosmetice Pompa de Sticle, Pulverizare Sticle, Aluminiu, sticle și Borcane, Containere pentru produse de unghii și așa mai departe, care este cea mai bună soluție pentru nevoile dumneavoastra de ambalare. Oferim, de asemenea, personalizate de mucegai, de acoperire de culoare și decor de matase-ecran de imprimare și etichete pentru a asigura terminat ambalaje sunt unice și strălucitoare, și aparține numai pentru tine! Acest stoc on-line store va oferi mici experiență de cumpărare.

Tip De Element:
Sticle Returnabile
Numărul De Model:
1635
Material:
Sticla

Și cumpărătorii aleg..