• Fresco
perechi de Varfuri de Amoniți Fosili Specimen Coajă de Vindecare Madagascar
zoom_in

perechi de Varfuri de Amoniți Fosili Specimen Coajă de Vindecare Madagascar

RON 59.98

Din mărfuri
check Disponibil.

mai ieftin și mai repede)
2.
Dacă elementul este deteriorat în e-mail, pot returna costul de transport maritim și de a compensa niște bani. Noi oferim mai multe opțiuni de transport maritim după cum urmează :
1. Articolele pot fi returnate în termen de 7 zile de la primirea pentru o rambursare de 100% . Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. SAL transport (SAL transport durează aproximativ 18-30 de zile., vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.
Am răspundă email-uri de 7 zile pe săptămână. Transport aerian (Air transport nevoie de aproximativ 15-20 de zile,mai rapid, dar scump)
3. În mod normal ajunge în 30 de zile lucrătoare. Vă rugăm să așteptați până când toate licitațiile s-a încheiat. Dacă nu puteți primi un răspuns de la mine termen de 2 zile, acest lucru înseamnă că nu poate primi dvs.
Am trimite pachete prin China Post.cel mai rapid, dar foarte scump)
4. Mare de transport (maritim durează aproximativ 45-60 de zile, ar fi bine să nu alege de transport maritim, dacă nu ai răbdare de așteptare pentru atât de mult timp, timp de aproximativ 2 luni. După ce face, pls e-mail-mă pentru un combinat de factură dacă nu am făcut-o deja.
Termeni
Elementele sunt livrate în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea de plată. Eu sunt dispus să rezolve orice problemă cu clienții mei. Vă rugăm să asigurați-vă că trimite e-mail la o adresa corecta de email.
Politica De Returnare
* Dacă nu sunteți pe deplin mulțumiți, pls contactati-ma imediat.mai ieftine, dar foarte lent)
Combinat Cu Transport Maritim
* Sunt fericit să combine transport pe elemente de câștigat/achiziționate în termen de 7 zile. * Produsele returnate trebuie să fie în ambalajul lor original și în ca-livrat condiții, nu sunt uzate sau alterate.
Transport & Manipulare
* Articol vor fi expediate din China Post de Standard de Transport maritim Internațional (cu număr de urmărire). EMS shipping (EMS nevoie de aproximativ 6-10 zile.
* Puteți obține 15% reducere la transport.
* Cumpărătorii internaționale vă rugăm să rețineți că taxele de import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Vom face noastre cele mai bune pentru a obține mulțumit.
* Combinat cu transport maritim de reducere este disponibilă numai dacă ați face o plată totală.
Dacă aveți orice întrebări cu privire la comanda dvs. Vă rugăm să asigurați-vă că "Nava La" adresa în contul ESCROW este corectă. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Nume De Brand:
ganyi
Material:
Material Organic
is_customized:
Yes

Și cumpărătorii aleg..