• Fresco
Max 200CPS DC Butoi Pompa 12V/24V Verticală a Pompei de Ulei
zoom_in

Max 200CPS DC Butoi Pompa 12V/24V Verticală a Pompei de Ulei

RON 160.00

Din mărfuri
check Disponibil.


Max 200 CPS DC Butoi Pompa 12 V/24 V Verticală a Pompei de Ulei
Nu exploziilor tip, extracția de inflamabil și exploziv chimic interzis!
Aplicație : Motorina, kerosen, și de diferite tipuri de produse cosmetice, și non lichide inflamabile
Caracteristici structurale :
-Pompa de ulei poate pierde ulei cu vâscozitate redusă, apă și alte mass-media, utilizate pe scară largă în industria chimică, industria petrochimică, industria chimică fină, colorant industria chimică, protecția mediului, tratarea apei, medicamente, alimente și alte departamente.Se aplică atât minele, mall, hotel, saună, foraj terminal tunel, crama extracție, cum ar fi toate tipurile de ulei solid și lichid diluat
-1, folosind electric de pompare pompe de lichid, ar trebui să verificați dacă tensiunea actuală este în concordanță cu tensiune de alimentare (24 v), a deteriora cablul de alimentare este strict interzisă, nu trebuie să utilizați mufa sau cu mufa, pentru a evita apa, ulei în motor, switch-uri și componente electrice.
-2. În scopul de a asigura și de a extinde durata de viață a motorului, această mașină nu este de lucru continuu (dc curent este mare), cel mai lung sugerează mai puțin de 15 minute la un moment dat, din cauza curentului din motor shell febra (sub 60 ℃) aparține normal de lucru.Deoarece curentul este mare, astfel încât la 24 v, 12 v dc pompa comuta funcția de control.
-3.Produs durata de viață de uzură, cum ar fi perie de carbon, switch, etc.) asigurați-vă că utilizați companiei de accesorii speciale, pentru că această mașină este de 24 v și 12 v si 220 v perie de carbon conținut de carbon de cupru este diferit, cel mai bun lucru atunci când utilizați perie de carbon după utilizarea nostru perie de carbon.
-4.Interzis sub stare de inflamabil și coroziune sunt mai grele de lucru, pentru a asigura siguranța în producție și activitatea normală a electric original.
- Atunci când utilizați, cablul de alimentare pentru a prelungi nu este mai mică decât standardul național de 2,5 metri, în comun nu trebuie să fie false de sudare.
-Vă rugăm să asigurați-vă că tensiunea de alimentare este în conformitate cu înainte de utilizare. Pozitive și negative este corect;Tensiune toleranță de + / - 5%.
C Conducta este din aliaj de Aluminiu tub
B Conducta este din oțel inoxidabil
O Conducta este toată Conducta este din oțel inoxidabil

Tensiune:
D69 12V C Pipe, D69 24V C Pipe
Structura:
Pompă Centrifugă De
Utilizare:
Apa
Numărul De Model:
D69/C conducte
putere:
Electric
Presiune:
De Înaltă Presiune
Cerere:
Contorizare
Teoria:
Pompa De Vid
Standard sau Non-standard:
Standard
Combustibil:
Pompa De Vid
Tensiune:
12V/24V
putere:
380W
Viteza:
10000rpm
livrare cap:
5m
Capacitate:
100l/min
De Admisie/Evacuare:
42mm/25mm
Vâscozitatea:
Max 200CPS
țeavă lungă:
93mm
diametrul conductei:
42cm
Model:
D69/C conducte

Și cumpărătorii aleg..