• Fresco
Kit de accesorii pentru Ecovacs DEEBOT N79S & N79 Aspirator Robotizate 2 buc Perie Laterală Piese de schimb
zoom_in

Kit de accesorii pentru Ecovacs DEEBOT N79S & N79 Aspirator Robotizate 2 buc Perie Laterală Piese de schimb

RON 4.44

Din mărfuri
check Disponibil.


1, putem livra produsele prin China post aer înregistrat mail și China, plus ca de obicei mic pachet. va fi anulată de către sistem . Vă rugăm să asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact (numele complet pentru limba rusă), adresa, telefon și Spune numărul, atunci când completează informațiile cumpărător.
Orice utilizare a Ecovacs nume de marcă, model sau reper denumire pentru acest produs este realizat exclusiv pentru scopul de a demonstra compatibilitatea. Schimba frecvent cu animale de companie in casa ta sau depind de utilizare.Utilizați o șurubelniță pentru a îndepărta șurubul. de corect, inclusiv Apartamentul Nr.
Compatibil cu :
Ecovacs DEEBOT N79 Aspirator Robotizate
Caracteristică :
Largi de-a ajunge la partea de perii poate captura o varietate de moloz, atât mari și mici, pe mai multe tipurile de podea, și în jurul valorii de colțuri și margini, creșterea N79 este de curățare a ajunge la
Cum pentru a înlocui perii laterale :
1.
Pachetul inclus :
2pcsx 3 armate perie laterală
Vă Rugăm Să Rețineți :
Aceasta nu este o Ecovacs produs original și nu este acoperită de nici Ecovacs de garanție. Plata trebuie făcută în termen de 15 zile de la plasarea comenzii, in caz contrar comanda va fi anulată de către sistem.
Ora de sosire este foarte, foarte lent, mediu de ora de sosire este de aproximativ 20-40 de zile, cu toate acestea, trebuie să așteptați 40-60 de zile în sezonul de vârf. Elimina partea perie și a pus noua perie laterală înapoi în loc. În plus, cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și / sau taxe percepute de către țările lor.
La Ecovacs numele de marcă și logo-ul sunt marcă înregistrată a proprietarului respectiv. Vă recomandăm să plătească on-line, dacă aveți nevoie de mai multe informații, vă rugăm să ne contactați. Dacă PATMENT nu este disponibil sau invalid, rezervarea dvs.
Întreținere :
Pentru a păstra Deebot N79 rulează la performanțe de vârf, înlocuiți periile laterale la fiecare 2 - 3 luni.
3, va Vom trimite cele mai multe bunuri în 3-7 zile lucrătoare după plata integrală a fost confirmată. Vă rugăm să completați adresa dvs.
4, cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare, probleme și care a provocat daune de serviciu de transport maritim, cum ar fi accidente de întârzieri sau alte probleme. Strada, Oraș, Regiune și Țară.
2, Dacă doriți să expediați bunurile de către EMS, DHL, UPS, Fed Ex, vă rugăm să contactați-ne pentru a afla costul de livrare.

Nume De Brand:
YOMEKOLY
Numărul De Model:
perie laterală pentru ecovacs N79 N79S
Vid Tip Piesă De:
Perii
Tip:
Aspirator Piese
Model:
perie laterală pentru Ecovacs Aspiratoare
Articol:
aspirator accesorii
Tip:
Aspirator Piese
Funcția:
Partea de înlocuire perie pentru aspirator

Și cumpărătorii aleg..