• Fresco
Noul Full Piața Diamant Rotund Pictura Inima de Flori DIY Diamant Broderie Imagine Autocolant Diamant Brodate Trandafir Rosu
zoom_in

Noul Full Piața Diamant Rotund Pictura Inima de Flori DIY Diamant Broderie Imagine Autocolant Diamant Brodate

RON 21.36

Din mărfuri
check Disponibil.

vă Rugăm să preveni copiii de la înghițire. numărul de fiecare diamant va fi trimis mai mult nevoie de 20-30%. Urmați magazinul meu.
MHD vă doresc un fericit cumpărături, vă mulțumesc !
. Acesta va lua doar 1 minut. Este plin de diamante broderie 4.
Vă doresc un fericit cumpărături, vă doresc!
DIY diamante de pe Internet rafinat pictura, la prieteni și rude pentru a exprima. Dacă modelul și dimensiunile nu se potrivesc magazinul nostru tine. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface. Dacă imaginea este complexă, de dimensiuni mici nu va foarte bine! Daca ai nevoie de dimensiuni mari din orice imagini, vă rugăm să ne contactați! Despre Noi diamantul Nostru de pictura, sunt semi-finite, nu include cadru. Aplicații : Casa, birou, hotel, cadou unic 2. Multumesc!!! Livrare Expres Atenție! suntem internaționale vânzător din China continentală. VĂ RUGĂM SĂ FIE PACIENT! Ne oferă, de obicei, standard international airmail. Adânc foraj suprafata : 100% patrati si diamante rotunde. Despre Pachetului : 30x40cm pachetul de caseta 3. Dacă aveți orice întrebare sau orice cereri speciale, vă rugăm să ne contactați. Și vom plasat 20% mai multe diamante! Deși produsele noastre nu este cel mai ieftin, dar calitatea produselor noastre este cel mai bun! Când ați terminat, puteți trimite imagini din picturile tale pentru noi, ne va arăta la cumpărători din întreaga lume aprecia! Feedback-ul De feedback-ul dvs. Finalizați pașii: 1. Aceasta nu este o imagine terminat, trebuie să o faci singur.
notă : O : diamantul din imagine are nici un cadru. În caz de lipit la un loc greșit, elimina greșit diamond 6. Instrumente : Punct de gaurit maner, din material plastic solid, pensete, punct de foraj placa.
Alege dumneavoastră preferat forma de diamant 1. Vă mulțumesc! Dacă nu sunteți mulțumit de produs și serviciu, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negotive și orice feedback-ul neutru. Introduce capătul rotund al stilou dotting în dotting ciment (push greu, altfel ciment poate cădea). Noi va oferi diamant broderie instrumente pentru a face. După ce ați terminat, apăsați ușor în jos diamante cu mâna sau o carte pentru a le menține ferm atașat Fotografii Pentru : putem face diamante pentru tine. Sfâșie parțială de film și stick diamant pe pânză în funcție de numărul corespunzător 5. este foarte important pentru dezvoltarea afacerilor, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Folosiți capătul rotund pentru a lipi un diamant și apăsați ușor în jos pentru a obține suplimentare de ciment de 4.

Dimensiune:
Square-20x25cm, Square-25x35cm, Square-30x40cm, Square-35x45cm, Square-40x53cm, Square-45x60cm, Square-50x65cm, Square-55x75cm, Round-20x25cm, Round-25x35cm, Round-30x40cm, Round-35x45cm, Round-40x53cm, Round-45x60cm, Round-50x65cm, Round-55x75cm
Nume De Brand:
mhd
Ambalajul Extern:
Cutie De Culoare
Panza Metoda De Ambalare:
Laminate
Utilizarea:
Picturi
Forma:
Separat
Zona Lipirea:
Plin
Material:
Rășină
Numărul de Culori:
30-45
Model Tip:
Inima
Forma de diamant:
Pătrat
Stil:
Modern
Cadru:
No
Aplicabile Spațiu:
Dormitor, living, birou, hotel, decoratiuni
Tesatura Tip:
Panza
Diamond Material:
Rășină
Umple zona:
Plin
Forma de diamant - optional:
1-diamante rotunde; 2-piața de diamante
Instrumente:
Punctul de foraj maner, din material plastic solid, pensete, punct de foraj placa

Și cumpărătorii aleg..