• Fresco
Lemn De Plastilină Cu Role Ceramica Instrumente Pin Ștanțare Brayer Polymer Clay Fimo Rulare Instrument Instrument De Bucatarie Masina De Presa
zoom_in

Lemn De Plastilină Cu Role Ceramica Instrumente Pin Ștanțare Brayer Polymer Clay Fimo Rulare Instrument Instrument

RON 5.78

Din mărfuri
check Disponibil.


Descriere :
Material : Lemn+Inox
Dimensiuni : 16*10,5 cm/6.2*4.1 inch
Tip : Ceramica & Ceramica Instrumente
Utilizare : Plastilină De Rulare Instrument/Instrument De Bucatarie
Lista de pachete : 1 buc Roller
Caracteristică :
1.Multipupose : Acest lucru este perfect pentru prăjituri, Pizza, Paste, Cookie, produse de Patiserie, produse de Panificație, Fondant, Chapati, tort luna,face găluște și alte produse alimentare, băuturi răcoritoare sucitor.
2.Non-stick : Non-stick de suprafață din lemn pentru aluat de rulare și curăța ușor. O gaură de design, care este pentru tine să-l atârne convenabil.lemnul acoperă la suprafață, absolut non-lipicios când să-l utilizați.
3.Durabil mâner de lemn, solid si confortabil de a utiliza, asigurați-vă că va fi capabil să aplice presiune maximă.
4.Non-toxic : produse alimentare de Înaltă calitate clasa de materiale din lemn, non-toxic si inodor, ecologic și sănătos, sigur de utilizat și ușor de curățat.
5.Design unic : forma Drăguț de design și luminoase de culoare atractive pentru copii atenția foarte mult, aceasta poate aduce foarte distractiv pentru copilul să învețe cum să coace. Un bun ac de rulare poate ajuta să salva o mulțime de timp, acest ac de lemn de rulare este potrivit pentru copt propriile prăjituri, biscuiți. Acesta poate fi folosit pentru a face pâine, găluște și alte produse de patiserie. De asemenea, o mare pentru fondant torturi, pasta de zahar sau alte DIY gătit decor.
Note :
1.Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini. Vă mulțumesc!
2.Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Material:
Lemn+Inox
Numărul De Model:
Ceramica Ceramica Instrumente
Utilizarea:
Plastilină De Rulare Instrument Instrument De Bucatarie

Și cumpărătorii aleg..